Til nå har han gitt oss den enkleste suppa, den raskeste fiskeretten og den mest lettvinte marokkanske gryta.

Og nå kommer altså et rekesmørbrød. Det er lett å overse et rekesmørbrød fordi det nesten alltid presenteres med et gjesp. Et rekesmørbrød settes aldri på menyen med bravur. Som regel er det listefyll på sommerlige, svenske og norske kaffeer.

Med den deilige og freshe dressingen i denne oppskriften (se video) får jeg plutselig lyst til å lage et rekesmørbrød. Det var lenge siden sist.

Videoen er altså hentet fra BBC-serien Bill's Kitchen.

 

Klikk her og bli inspirert - hver fredag!

 

Følg Sjuve på Facebook eller Twitter så får du svar på alt de lurer på om mat!

Instagram: #klikkmat

 

 

Les også:

Blomkålsuppa alle elsker

Klarer du flere enn åtte matspørsmål er du god

Eplekaka du må bake i høst

Vår største pizzatest noensinne

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

BBCLifestyle

Rekesmørbrød

En ny titt på et klassisk smørbrød med reker.

Til 4 porsjoner:

4 skiver ristet surdeig sbrød

2 stk modne avokado, delt i to

1 neve karse

1 stk stor fennikel, i tynne skiver

8 stk store reker, delt i to

persille

Grønn guddomelig dressing

1 neve urter, koriander, mynte, persille

1 neve blom karse

2 ss majones

2 ss yoghurt naturell

2 stk vårløk

0,5 stk sitron, saften av den

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!