Oppskrift på biffrullader

Har du laget biffrullader?

Ikke det. Her er er oppskriften.

Publisert Oppdatert

De lekre biffrulladene ser fristende ut! (Se videoen overfor).

Tareq tar denne gangen turen til Åland, mellom Sverige og Finland. Her finner han fram til øyenes skatter og ender opp med å lage de lekre biffrulladene med masse urter og en knasende, frisk eplesalat.

Foruten biffrulladene får vi også en ertesuppe og kantareller på en (garantert) ny måte.

Tidligere har vi sett prinsessekaken, en herlig oppfinnelse med svinekjøtt og øl og det lekre reinsdyrhjerte.

 

Vi har også fulgt Food and Drink med Michel Roux. Her har du alle videoene fra den serien.

 

Tareq Taylor

Taylor er svensk kokk. Han dukket opp i SVTs "Trädgårdsonsdag" og har også medvirket i "Sommarlov".

Han har jobbet som kokk i 25 år og driver nå Slottsträdgårdens Kafé i Malmö.

Nå er han programleder for tv-serien Tareq Taylor's Nordic Cookery.

Les også:

Matquiz: Klarer du alle ti?

De raskeste middagene

10 retter med kjøttdeig

Gryterettene som redder hverdagen

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

BBCLifestyle

Biffrullader

Biff på helt, helt ny måte.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

8 stk Kjøtt

2 ss Sennep, søt

3 stk Agurk

3 stk Sjalottløk

2 ss Smør

1 kvist Timian

1 kvist Estragon

1 kvist Salvie

200 g Sopp

1 ss Ripsgelé

6 dl Vann

3 dl Kremfløte

1 stk Eple

100 g Blomkål

2 stk Ringblomst

2 stk Vårløk

2 ss Eplecidereddik

1 ss Sukker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning