Hamburger står på menyen!

Vi har sett hvordan Michel Roux lagde en superlukseriøs hamburger. Og nå er det Tareq Taylors tur til å lage sin versjon av denne kulinariske giganten.

I programmet blir vi med Tareq til en høstlig utgave av syd-Finland. I hovedstaden får vi et innblikk i en matkultur som er i ferd med å oppdages verden over. I tillegg til hamburgeren du ser i videoen får vi også se hvordan han lager gjedde og en fin rett med fasan.

Kasteteknikk og hamburger

Legg merke til den morsomme kasteteknikken i videoen! Da er det bare å prøve seg på egen kjøkkenbenk...

Tidligere har vi sett han lage prinsessekaken, en svinekjøtt og øl og det lekre reinsdyrhjerte.

 

Tareq Taylor

Taylor er svensk kokk. Han dukket opp i SVTs "Trädgårdsonsdag" og har også medvirket i "Sommarlov".

Han har jobbet som kokk i 25 år og driver nå Slottsträdgårdens Kafé i Malmö.

Nå er han programleder for tv-serien Tareq Taylor's Nordic Cookery.

BBCLifestyle

Hamburger

Sjekk denne burgeren! Det er din nye favoritt...

Til 4 porsjoner:

Hamburger

600 g kjøttdeig

1 ss smør

1 fedd hvitløk

1 kvist rosmarin

salt

Eddikløk

2 stk løk

1 ss smør

3 ss eplecidereddik

3 ss sukker

Ved servering

8 skiver surdeig

romanosalat

1 stk rødløk, i tynne skiver

4 ss pepperrot

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!