Hellstrøm er tilbake!

Og denne uken viser han blandt annet hvordan du lager elgbiff. Oppskriften er like enkel som den er genial.

Hellstrøm har tidligere vist oss hvordan du lager Laks- og kamskjell carpaccio, baker torsk, og lager klassisk blomkålsuppe.

Her er litt inspirasjon:



Elgbiff med pepper

4 elgbiffer ca.120-150gr (eller mer)

4ss grovknust peppermix (svart, hvit, grønn, rød)

2 eggeplommer

Smør/olje til steking

Salt

2dl kraft, vilt eller buljong

sitron

Vend biffene i eggeplomme. Gni så biffene godt inn med pepper og salt. Stek biffene i varm stekepanne med litt olje og smør i cirka 2-3 minutter på hver side. Ta biffene ut av pannen og hold dem varme. Slå av stekefettet og kok ut pannen med kraft. La det koke inn til det tykner. Smak til med salt og pepper og gjerne litt sitronsaft.

Server med grønnsakerog stekt sopp.

(Over 15.000 følger Sjuve på Facebook og får svar på alt de lurer på om mat)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

De deiligste eplekakene

Pannekaker med ny topp

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!