Tilslørte plommepiker
Plommer smaker godt rett fra treet, men du kan også spare noen til senere og trylle dem om til en søt fristelse...

4 porsjoner
12 plommer
1 ss sukker
2 dl brødrasp (eller griljermel)
1 ts malt kanel
4 ss yoghurt naturell
litt revet limeskall
litt revet mørk sjokolade
Andre søte oppskrifter fra Hjemmet:
Havremuffins du baker i en fei
Gulerotkake med biter av mørk sjokolade
Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet
Ha plommer i en kjele med vann. Kok opp og la dem koke i 3-4 min. Sil av kokevannet. Fjern steinene i plommene og mos godt.

Ha brødrasp, sukker og kanel i en tørr stekepanne og stek i 2-3 min. til det har fått fin farge.
Legg plommene nederst i fire serveringsglass. Deretter brødraspet. Bland yoghurten med limeskall og legg på toppen.
Dryss over litt revet mørk sjokolade.
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede. På bildet over ser du en faksimile av matseksjonen i bladet som denne oppskriften er hentet fra.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Lise Hansen
redaktør