Opel Corsa

Dette vil du elske når kulda kommer

Luksusutstyr, men på denne bilen får du det på billigste versjon.

UTSTYR: Rattet er standard heldigvis, men i tillegg kan du trykke på en knapp for å få varme i rattet. Det er komfortabelt på kalde dager. Farvel, irriterende hansker.
UTSTYR: Rattet er standard heldigvis, men i tillegg kan du trykke på en knapp for å få varme i rattet. Det er komfortabelt på kalde dager. Farvel, irriterende hansker. Foto: FOTO: Opel
Publisert Oppdatert

Flere bilprodusenter opererer med noen solide smørbrødlister når det gjelder ekstrautstyr. Fra-prisen på tyske bilmerker som Audi, BMW og Mercedes inkluderer ofte ganske spinkelt med utstyr, noe som betyr at den faktiske prisen blir temmelig mye høyere dersom du vil ha med en del komfort- og sikkerhetsutstyr.

Farvel, hansker

Ingen trenger oppvarmet skinnratt, men det er ikke til å komme fra at det er svært komfortabelt på kalde dager. Som oftest er dette ekstrautstyr, men ikke på nye Opel Corsa. Allerede fra laveste utstyrsnivå kommer den med komfortutstyr som oppvarmet skinnratt, klimaanlegg, DAB+ og City-mode for enklere manøvrering i trange bygater.

Men du slipper ikke unna ekstrautstyrsdansen her heller. Corsa kommer i tre utstyrsnivåer: Edition, Cosmo og Premium. På Premium-oversikten finner vi utstyr som delskinnseter, Bi-Xenon med svinglys og LED-kjørelys, tåkelys, dobbelt bagasjeromsgulv, elektronisk klimaanlegg, IntelliLink-infotainmentsystem med stemmekontroll, enkel smarttelefon-tilkobling, integrert berøringsskjerm klargjort for apper som BringGo (en navigasjonsapp for Android og IOS), avstandssensor, ryggekamera og regnsensor som standard.

Ny og effektiv motor

Når det gjelder motor så kommer Corsa med Opels helt nye tresylindrede énliters Ecotec-motor med direkteinnsprøytning og turbolader. Den skal være svært fleksibel slik at du slipper å gire mye. I tillegg skal den være støysvak og avgi lite vibrasjon. Billig blir denne versjonen også.

EFFEKTIV: Når det gjelder motor så kommer Corsa med Opels helt nye tresylindrede énliters Ecotec-motor med direkteinnsprøytning og turbolader.
EFFEKTIV: Når det gjelder motor så kommer Corsa med Opels helt nye tresylindrede énliters Ecotec-motor med direkteinnsprøytning og turbolader. Foto: FOTO: Opel

- Med vår nyutviklede 90-hesters EcoTec Direct Injection Turbo-motor, får Corsa en startpris ned mot 160 000 kroner. Vi sikter mot 1000 solgte Corsa i Norge neste år, sier Bernt G. Jessen, administrerende direktør i Opel Norge.

I Norge hadde dagens Opel Corsa sitt salgsmessige toppår i 2011 med 650 solgte biler

Nye Corsa med fem dører lanseres her hjemme i januar 2015.

Les også:

Kvalitetsrapport: De mest pålitelige SUV-ene

Brukt-SUV-en nordmenn helst vil ha

De beste billige bruktbilene med høy kilometerstand

NY OPEL: Corsa som femdørsversjon kommer til Norge i januar.
NY OPEL: Corsa som femdørsversjon kommer til Norge i januar. Foto: FOTO: Opel

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning