Her er Camilla Pihls hemmelige prosjekt!

- Kommer til å selge som varmt hvetebrød

BLIR NEGLELAKKDRONNING: Camilla Pihl blir ambassadør for neglelakkmerket Essie. Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, Cecilie Mevatne er spent på prosjektet.
BLIR NEGLELAKKDRONNING: Camilla Pihl blir ambassadør for neglelakkmerket Essie. Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye, Cecilie Mevatne er spent på prosjektet. Foto: Janne Rugland/Essie
Publisert Oppdatert

It-jente, modell og blogger Camilla Pihl har hatt mange jern i ilden den siste tiden.

I fjor laget hun smykker og sko for merkene Bik Bok og David Andersen. Nå står et nytt prosjekt for tur.

Den populære bloggeren blir nemlig ambassadør for Essie.

Neglelakkmerket ble grunnlagt av Essie Weingarten i New York i 1981 og har siden vært en av de fremste ekspertproduktene i neglsalonger i USA.

- Essie er et lekent merke, hvor farger, inspirasjon og kvalitet står i sentrum, det var lett å finne en match i Camilla Pihl, skriver merkevareansvarlig for essie i Norge, Christine Helno i en pressemelding.

Selv er bloggeren svært spent på samarbeidet.

- Jeg har vært fan av essie i mange år og alle mine favorittfarger, de jeg bruker igjen og igjen, kommer fra essie. Jeg er derfor ekstra stolt over å få lov til å fronte dette merket! Skikkelig stolt faktisk, sier Camilla i pressemeldingen.

Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne er imponert.

- Det er superspennende å høre at Camilla Pihl skal få sette sitt preg på en internasjonal it-merkevare som essie. Camilla er alltid tro mot sitt klassiske og stilrene uttrykk, også når det kommer til valg av neglelakk. Jeg er veldig spent på å se og prøve lakkene, sier Mevatne som tror at neglelakkene kommer til å bli tatt godt i mot av forbrukerne.

- Jeg tviler ikke på at disse kommer til å gå som varmt hvetebrød i hyllene, sier hun.

Det er ikke bare garderoben vi har lyst til å oppgradere i sommer. Pene føtter og hender er også et must, særlig nå som sandalsesongen er i gang. I fjor testet vi manikyr og pedikyr i tre ulike prisklasser.

Men hvorfor sløse bort penger på pedikyr i salong, når du helt fint kan gjøre det hjemme?

Vi har skrevet om hvordan du best kan gjøre den populære skjønnhetsbehandlingene hjemme, så kan du heller gå til salong når du unner deg ekstra!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning