Trender 2015

Moteredaktørens sommerfavoritter

- Noe av det beste som finnes.

SOMMER KOMMER: Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye har plukket ut sine absolutte junifavoritter. Finn informasjon om produktene i saken.
SOMMER KOMMER: Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye har plukket ut sine absolutte junifavoritter. Finn informasjon om produktene i saken. Foto: Privat og produsentene
Publisert Oppdatert

Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne, har bodd i utlandet flere år og legger ikke skjul på Norge til tider kan bli fryktelig surt og kaldt.

Derfor setter hun stor pris på sommermånedene.

Endelig er tiden inne for å ta frem den perfekte festkjolen, flotte seg på stranden i en ny bikinifavoritt, eller fremheve solbrune bein i et trendy miniskjørt. 

Her er Mevatnes absolutte favoritter.

Kokosvann

Noe av det beste som finnes er å knekke opp en fersk kokosnøtt. Når man ikke kan riste den ned fra et tre er Vita Coco perfekt. Den vekker «aloha»-følelsen selv i kontorstolen. Kokosnøttvann fra Vita Coco, kr 25.

Olashortsen

Denimshorts er ett av mine favorittplagg. De kan kles opp og ned alt ettersom. Det beste som finnes er den litt for store denimshortsen med hæler, skjorte og blazer. Shorts fra www.onetea-spoon.com.au, kr 711.

Tropiske print

Alt med palmeprint hører sommeren til, så disse tøyskoene skal rett inn i samlingen min. Sko fra H&M, kr 199.

Sommerfølelsen

Jeg har lenge elsket arbeidet til fotografen Akila Berjaoui og ble helt i ekstase når noen av printene hennes ble lagt ut for salg. Akila beskrives som en fotograf som foreviger jenter som er sultne, rastløse og aldri kan være på samme sted for lenge.

Det handler om saltvannshår og jenter som alltid trekker mot solen. Bildet «Beach Bum» skal henge på veggen i leiligheten min før sommeren er omme. Print Beach Bums av Akila Berjaoui fra www.twol24.com, kr 3882.

Hold varmen

Selv om solen varmer, kan luften være skarp på kveldene. Husk å fylle garderoben med gode basisgensere i kasjmir. Genser fra Wild Wool, kr 1350.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning