HVORDAN SKRELLE POTETER RASKT

Slik skreller du en potet på 3 sekunder

Og andre mattriks som gjør sommeren enklere.

Publisert Oppdatert

Med ujevne mellomrom legger vi ut mattriks her på Klikk.no. Og nå tenkte jeg å presentere et knippe av dem her - på ett og samme sted.

Men, først: Er du lei av å skrelle poteter? Har du noen ganger droppet å lage poteter fordi det er så kjedelig å skrelle dem?

Da har vi gode nyheter til deg.

Se videoen: Trikset er altså å koke poteter med skallet på. Så, siler du av på vanlig måte. Og så kommer trikset: Ha de varme potetene over i isvann (vann med isbiter). La dem ligge der til du klarer å håndtere dem (et, to eller tre minutter). Så er det bare å gni av skallet med hendene. Det hele er gjort på noen sekunder. Se videoen!

Og forresten: Frykt ikke - potetene blir ikke gjennomkalde. Det er bare på utsiden.

Plutselig ble det ikke så vrient å lage klassiske potetetsalat og kulere potetsalat lenger!

Flere triks

Og vi har flere triks som gjør livet lettere på kjøkkenet.

Dersom du skulle være så uheldig å komme utfor en situasjon hvor du har en vin, men ingen åpner, så skal du ikke fortvile. Nedenfor finner du syv (7) måter å gjøre dette på - uten å bruke vinopptrekker.

Det trikset jeg har hatt mest praktisk bruk for er hvitløkstrikset. Det finnes nemlig en måte å skrelle hele hvitløk på som er helt smertefri, selv om du kanskje får opp pulsen litt.

Sjekk også hvordan du skiller eggeplommer og eggehviter, hvordan du åpner en øl med et A4-ark, hvordan du pisker krem raskest og ikke minst: Hvordan du kjøler en øl på raskest mulig måte.

Trykk på linkene nedenfor så får du svaret og løsningen på alle problemene...

Sjekk ut!

Les også:

Billige hverdagsmiddager

Oppskrift på løksuppe

Slik baker du focaccia

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning