En potetsalat kan ikke være kjedelig. Da er poenget borte. Heldigvis er det ikke mye man trenger å gjøre får å unnslippe kjedsomhetens nitriste fangenskap.

Share

Poteter trives i nesten alles selskap. En slags grønnsakenes partyløve. - Tomater? supre, - Asparges? for en gjeng! - Bacon? Nå blir det fest! (Fem varianter finner du her).

Det ligger i potetens natur å ville mingle. Den er en partyløve. Den klarer seg ikke uten selskap.

Denne gangen fant jeg fram til en utrolig kul fest hvor vi inviterte pinjekjernene, noen grønne bønner, stekt sjalottløk, gressløk og parmesan. Oppskriften finner du nedenfor.

Les også:

Sunne oppskrifter for hele uka

Slik lager du perfekte brownies

Supereplekaka lager du slik

Matlaging: Unngå de vanligste feilene

Her kan du søke blandt 4000 oppskrifter

Erik Hannemann

Potetsalat med pinjekjerner

Denne salaten er stappfull av gode ting. Og poteter.

Ingredienser:

500 g poteter

3 stk sjalottløk

150 g lange, grønne bønner

50 g parmesan

70 g pinjekjerner

2 ss finhakket gressløk

5 ss olivenolje

1 ss sitronsaft

smør/olje, til steking

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!