Oppskrift på jordbær

Trines tre beste jordbæroppskrifter

Slik blir jordbærene enda bedre.

Sist oppdatert
JORDBÆR: Gjesteblogger Trine Sandberg nyter jordbær om sommeren - og deler tre herlige oppskrifter her.
JORDBÆR: Gjesteblogger Trine Sandberg nyter jordbær om sommeren - og deler tre herlige oppskrifter her. Foto: FOTO: Trine Sandberg

Matbloggere

I sommer lar vi landets flinke matbloggere få boltre seg på Klikk.no. I tur og orden vil de få lov til å presentere seg selv og den gode maten de lager.

Gjesteblogger Trine serverer jordbær... Sjekk ut matbloggen hennes her!

- Da jeg ble invitert til å skrive et blogginnlegg på klikk.no var jeg aldri i tvil om hva som skulle være hovedingrediensen i innlegget mitt, nemlig jordbær!

Jordbær er noe av det beste jeg vet, og da snakker vi om gode, søte, sunne, saftige og kortreiste norske jordbær, selvsagt. Som blir ekstra gode fordi de vokser sakte og får god tid til å bli ekstra søte og saftige. Endelig er det sesong igjen!

Sesongen er for kort til at den ikke skal nytes til fulle - og det med god samvittighet!

Siden jeg ikke klarte å velge ut kun en jordbæroppskrift fra mitt rikholdige arkiv etter 4 ½ år som matblogger, har jeg etter grundige overveielser, familieråd og litt prøvesmaking plukket ut tre deilige jordbærdesserter. Alle dessertene er enkle å tilberede, enten du skal lage 2 eller 20. Oppskriftene er beregnet til 4-6 porsjoner, men til syvende og sist kommer det an på hvor store dessertmagene er.

Ta gjerne en titt på bloggen min hvor du finner oppskrifter på flere jordbærdesserter, grillmat og annen sommermat. Det er nesten 800 oppskrifter å velge i, så det skulle være noe for enhver smak.

Ha en fin jordbærsommer, oppskriftene finner du nedenfor!

(Over 22.000 følger nå Sjuve på Facebook!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik lager du deilige smoothies

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Denne saken ble første gang publisert 06/07 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også