Hellstrøms elgbiff
Elgbiff blir nydelig på denne måten.

Hellstrøm er tilbake!
Og denne uken viser han blandt annet hvordan du lager elgbiff. Oppskriften er like enkel som den er genial.
Hellstrøm har tidligere vist oss hvordan du lager Laks- og kamskjell carpaccio, baker torsk, og lager klassisk blomkålsuppe.
Her er litt inspirasjon:
Elgbiff med pepper
4 elgbiffer ca.120-150gr (eller mer)
4ss grovknust peppermix (svart, hvit, grønn, rød)
2 eggeplommer
Smør/olje til steking
Salt
2dl kraft, vilt eller buljong
sitron
Vend biffene i eggeplomme. Gni så biffene godt inn med pepper og salt. Stek biffene i varm stekepanne med litt olje og smør i cirka 2-3 minutter på hver side. Ta biffene ut av pannen og hold dem varme. Slå av stekefettet og kok ut pannen med kraft. La det koke inn til det tykner. Smak til med salt og pepper og gjerne litt sitronsaft.
Server med grønnsakerog stekt sopp.
(Over 15.000 følger Sjuve på Facebook og får svar på alt de lurer på om mat)
Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her
Les også:
En ukemeny for deg som liker god mat
Slik lager du perfekte muffins
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!