Menn på singeljakt

Menn sporer fort opp de single damene, mens damene ikke er like ivrige...

Publisert Oppdatert
Dobbelt så mange menn som kvinner spanderer en tekstmelding og invitasjon på en de kjenner som nettopp har blitt singel.

Kvinner tilbakeholdne

På spørsmålet om de noen gang har sendt SMS til noen rett etter at de har blitt single for å spørre om de vil være med å finne på noe, svarte over 12 prosent menn ja.

Undersøkelsen, som er gjennomført av analysebyrået InFact på vegne av mobilselskapet Chess, viser samtidig at bare halvparten så mange kvinner har gjort det samme.

Les også: Guide for nettsjekking

Les også: Her finner du kjærestenMarkedsdirektør i Chess, Jarle Alvær, forteller at antallet blant de mellom 18 til 24 år er hele én av fire.

- Over 25 prosent av de unge drister seg til å sende en slik SMS, det er ganske friskt. Men det kan jo hende at personer i eldre aldersgrupper er mer direkte og enten ringer eller dukker opp personlig, sier Alvær.

Blant de mellom 25 og 39 år, synker tallet til 14 prosent, og seks prosent blant de mellom 40 og 59 år. For de over 60 år er tallet kun én prosent.

Trøste eller benytte situasjonen

- Ikke alle har de samme intensjonene, forteller Alvær og legger til:

Les også: Populært med jentesex

Les også: Når han er sjenert

Les også: Ha utrolig sex- Noen vil kanskje ta med noen ut for å trøste dem hvis de er offer for kjærlighetssorg, mens andre ser sitt snitt til å få fingrene rundt en de har vært på utkikk etter lenge, men som har vært opptatt. "Være med og finne på noe?" vil for mange være synonymt med en invitasjon til en date eller liknende. Særlig når tidspunktet tas i betraktning. Men man skal ikke alltid være så sikker på det, mener Alvær.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen