Sko deg til våren

Skotrenden er tydelig denne våren, dessuten passer den til alle! Bildespesial.

Publisert Oppdatert
Denne våren vil skomoten gå i fotsporet til klesplaggene som fremmer en nostalgisk og vintageliknende look.

Tresko

Vårens tydeligste skotrend, treskoene, kom snikende så smått for ett år siden, men tok ikke helt av forrige sommer. Denne sommeren vil det derimot eksplodere!

Kommunikasjonssjef for H&M, Vibeke Holann, fortalte for eksempel tidligere at tresko i naturskinn blir prikken over i-en fremover.

- Skoene er en meget viktig del av antrekket i år, og vi ser at mye er inspirert fra 70-tallet. Samtidig vil den generelle trenden med å oppdatere og fornye velfungerende plagg, og ikke nødvendigvis å kjøpe alt nytt, være i fokus, sier Holann.

Sandaler og grunge

Fargene som går igjen på skotøyet er varme naturtoner som brunt, beige, sandfarger, men også blomstermønster, rustrødt og oransje.

Les også: Våre motefavoritter

Les også: Pudderrosa eleganse

Les også: Få råd til drømmekjøpetKilehælen holder stand, helst med kork-eller vevede såler som passer som hånd i hanske til de rå slengbuksene eller de lange skjørtene. Skinnsandalene kommer tilbake hver vår og sommer, og også i år, og er praktiske i mange situasjoner. I tillegg er det mye rom for deg som ønsker en mer rocka stil og vil satse på grungepregede skoletter.

Ta en titt i bildeserien for inspirasjon!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning