Vær vågal i vår

I vår kan du blant annet leke deg med sterke farger og hippiestil.

Publisert Oppdatert
Når været forandrer seg, gjør garderoben likeså. Til våren og sommeren finner du både sterke farger og forskjellige mønstre på tilbehørsfronten. Vi har ikke sett nok av dyreprint helt enda, og hvis du vil være spesielt trendy gjør du lurt i å skaffe deg tresko, skal vi tro kommunikasjonssjef for H&M, Vibeke Holann.

Hun forteller at hovedaccesoirene denne våren er vesker, belter, sandaler og tresko i naturskinn.

- Skoene er en meget viktig del av antrekket i år, og vi ser at mye er inspirert fra 70-tallet. Et annet nøkkeltilbehør er supersmale belter som knytes i stedet for å bruke spennen. Samtidig vil den generelle trenden med å oppdatere og fornye velfungerende plagg, og ikke nødvendigvis å kjøpe alt nytt, være i fokus, sier Holann.

Blomstrende vår

Pressekontakt for Lindex, Hanne Wergeland, forteller om en fargesprakende vår på tilbehørsfronten:

Les også: Nå skal du våge mer

Les også: Ekslusive hipstertruser

Les også: Pønka med vri- Fargene på tilbehøret følger trendene generelt. Vi ser mye sterke sommerfarger i ulike nyanser, for eksempel rødt, gult, grønt og blått. Samtidig kommer de lyse pastellfargene tilbake, selvsagt med innslag av mye hvitt. Blomstermønstre kommer også til å få mye fokus i vår, og vi ser at vesker i kanvas med skinndetaljer også får en sentral plass, sier hun.

Accessorize satser på en vårkolleksjon som bringer tankene til fjernere strøk. Kolleksjonen henter inspirasjon i fra alt fra landskapshager i England til Marokko, via Indisk hippiedetaljer og Japansk subkultur.

Metaller går som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen, og man finner smykker i både gull og sølv. Sterke og klare juvelfarger blir stort, og purpur og indigo får spesielt fokus. På den helt andre enden av skalaen finner man den botaniske stilen med feminine detaljer og blomstertrykk.

Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra årets tilbehørskolleksjoner, ta en titt i bildeserien for inspirasjon!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning