Få råd til drømmekjøpet

Sikler du etter designervesken? Moteblogger Ulrikke Lund gir deg sine beste tips.

Publisert Oppdatert
Du vet den nydelige Mulberryvesken som står og stirrer på deg i butikkvinduet hver eneste dag du spaserer forbi, de rålekre Louboutin-skoene som bare venter på å bli danset i, eller den elegante Miu Miu - kåpen som ville gitt deg perfekt timeglassfigur. Du har drømt, du har siklet, du har fantasert, du har tenkt; når skal du egentlig få råd til drømmekjøpet?

Et tips er å lage ditt eget "veskefond" der du sparer litt og litt helt til du du har penger til designervesken.

Dropp småshoppingen

Eller gjøre som moteblogger Ulrikke Lund, og droppe småshoppingen i kjedebutikker!

- Å slutte å gå og småshoppe i kjedebutikkene hjalp meg når jeg skulle ha min Louis Vuitton Alma, forteller Ulrikke til Kvinneguiden.no.

Les også: Utnytt garderoben din maksimalt

Les også: Shoppe brudekjole på nett?

Les også: Blazermagi21- åringen, som etterhvert har blitt en av Norges fremste motebloggere med 35 000 lesere hver dag, er kjent for sin freshe og trendriktige stil. Men, også for sin kjærlighet for ekte designerskatter. Hun skriver at hun bruker alt fra 1000 til 10 000 kroner på klær hver måned, men synes selv at det ikke er viktig hvor mye man bruker, men at man er bevisst på hva man kjøper.

Selv om hun tjener over gjennomsnittet bra på bloggen sin , og har råd til å oppdatere sin elegante garderobe, er også Ulrikke en person som tenker gjennom kjøpene sine;

- En bluse her og et par jeans der blir faktisk en del på noen måneder, spesielt når du tenker på hvor lite mye av det blir brukt, sier hun.

Ønsk deg penger

Samtidig innrømmer hun at hun til tider handler på impuls.

- Mine drømmekjøp har faktisk vært veldig impulsive. Skal, skal ikke? Så har jeg kastet meg ut i det, sier hun.

Men, om du virkelig har gått lenge og ønsket deg et designerplagg, noen designerpumps eller den tidløse designervesken, mener bloggeren at det er smart å ønske seg penger til jul og bursdag.

- Å ønske seg tilskudd til drømmekjøpet er mye bedre enn å få masse småting man aldri kommer til å bruke, mener hun.

Samtidig slår hun gjerne et slag for secondhand-varer. Ulrikke har sine favoritter;

- Er du i New York har for eksempel A Second Chance eller What Goes Around Comes Around blant annet mye bra vintage Chanel, tipser bloggeren. LVALMA220 ulrikke220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning