Tantete skjørtelengde

...er det hotteste denne våren! Slik bruker du den.

Publisert Oppdatert
Til våren og sommeren bør du trekke skjørtekanten langt nedover bena, i allefall hvis du vil være trendy.

Skap balanse

Som vi tidligere har nevnt er det 70-tallet som preger vårens motebilde, dette ser vi også på kjoler, skjørt, topper, sko og annet tilbehør. Det er farger som fersken, organsje, brunt, beige og armygrønt som regjerer, og dette er også flatterende farger på de aller fleste.

Les også: Vårens jeansmote

Les også: Ring er tingen

Les også: Lekker vårmoteEn av de aller viktigste trendene er de lange skjørtelengdene, som går til midten av leggen eller helt ned til anklene. Det er imidlertid ikke helt enkelt å få til denne stilen - man ser fort ut som en gammel tante, men hvilket resultat du får handler om hva du kombinerer skjørtet eller kjolen med.

Våre tips

  • Noen kraftige kilehæler ser rå ut til 70-tallslengden, velg gjerne sko med varme jordfarger. Du kan også bruke tresko med kraftige hæler, husk på at den lange skjørtelengden ser best ut dersom du får ekstra høyde.
  • Til et langt og flagrende skjørt er det lekkert å balansere stilen med en mer ettersittende topp, for eksempel en singlet eller en stram trøye med en kort vest eller denimjakke over.
  • Går du for den fotside kjolen, er det rom for mye eksperimentering. Også her er kan du røffe opp stilen med en slitt denimjakke eller vest over, eller gå for den avslappede looken med en stor solhatt til, og kraftige smykker rundt håndledd og hals.
  • En svær skinnveske som matcher skjørtet eller kjolen får antrekket til å se kulere og mindre konservativt ut.
  • Få inspirasjon fra bildeserien øverst!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning