Flatterende for midjen

Kle deg klassisk selv om magen er oppblåst. Her er plaggene du kan puste i!

Publisert Oppdatert
Er du ikke velsignet med så smal og nett midje som du skulle ønske? De aller fleste kvinner har en og annen ekstra "bilring" som man helst skulle vært uten, men husk på at ekstra former også gjør deg ekstra feminin! Derfor er det slettes ikke nødvendig å kle seg mindre stilig fordi om man ikke alltid er hundre prosent fornøyd med kroppen.

Her handler det om å finne plaggene som ser mest mulig flatterende ut på din kropp og som kan vise deg fra din aller beste side.

Tenk også på hvilke farger som får frem ditt vakre ansikt når det gjelder hudtone, øyefarge og hårfarge. Bruk gjerne varme jordfarger på tøyet mot dine kalde farger i ansiktet for å skape kontrast, og motsatt. På denne måten trekkes oppmerksomheten opp mot det du er fornøyd med på deg selv.

Og så kan du kle "bort" magen som er ekstra oppblåst en dag. Da kan du for eksempel prøve dette:

Tunika

Tunikaen kommer tilbake hver eneste sesong spritet opp med ulike trendelementer, men du finner den alltid i butikkene. Tunikaen er en ganske så rett kjole eller en slags stor skjorte som er fin å bruke både over strømpebukse, tighs eller jeans. Du kan velge å bruke et bredt belte rett under bysten for å skape litt mer fasong, eller gå med den slik den er.

Les også: Kledd for fest

Les også: Gå for glitter og glam

Les også: Stilig uansett alderEn søt og enkel look får du uansett, og magen din får puste!

Cape eller poncho

Dette er en av årets største trender, og den passer perfekt for damer som ønsker litt ekstra plass under plaggene. Disse finner du i alle farger, med mønster og med røffe detaljer som lærreimer og frynser.

Det stilige med poncho eller cape er at det like godt kan brukes som et ytterplagg samt som et plagg til bruk innendørs om du vil løfte et enkelt antrekk.

Kjole med høyt liv

Bruk en kjole som har en tydelig søm rett under bysten, på denne måten får du frem dine vakre, feminine trekk og du skjuler ikke kroppen din som en "søppelsekk". I tillegg gir det godt pusterom for magen din. Så enkelt og så flott!

Babydoll-kjole

En søt babydoll er skikkelig feminin. Denne kan du kombinere med noen lekre platformpumps og en røff clutch for den ultimate festlooken. Babydollen er ofte veldig kort, så bruk en helt tett, sort strømpebukse under for best resultat.

Bukse med bred linning

Akkurat nå bugner butikkene over med dressbukser for damer, og vil du være trendy går du for en bukse som er høy på livet og bred i bena. Sørg for at den har en bred linning i livet og går over navlen din.

Fin måte å gjøre midjen litt smalere på, og behagelig å gå i.

Oversized strikkegenser

Når vinteren griper tak i oss, er det herlig, og ikke minst kult, med en skikkelig stor og varm strikkegenser som går over rumpa. Hvis du har lyst å gå for trendkjøpet, skaffer du deg en flettestrikket genser eller en grovstrikket ullgenser.

Super å kombinere både til jeans og tights sammen med noen robuste støvletter.

60-tallskjolen

Denne kjolen er en sikker vinner i år, slank eller ikke slank - den ser smashing ut på alle! Enten du velger trekvart ermer, lange ermer eller ermløs kjole, denne stilen får deg til å se høyere og nettere ut.

60-tallskjolen er helt rett og stopper rett over knærne eller midt på lårene, ser råtøff ut sammen med chunky pumps eller smale støvletter. Gå for en firkantet clutch og gjerne en blazer over.

Maksikjolen

Vi har tidligere nevnt at vårens hotteste mote følger oss gjennom hele høsten og vinteren i mer passende, varmende materiale. Maksikjolen finner du i mange varianter, med og uten armer, v-hals, rundt hals, høy skjæring og helt rett.

Uansett, så får du puste godt i den.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning