De siste sommerdagene

Få maks ut av godværsdagene med disse tipsene!

De siste sommerdagene
De siste sommerdagene
Publisert Oppdatert
Vi er ferdig med fellesferien, og for mange føles det som om sommeren er over før den i det hele tatt har begynt. Sørg derfor å få størst mulig utbytte av de resterende sommerdagene.

Les også: Slank sommer

Les også: Sommer i hjemmet

Les også: Sommerhoroskop 2011Hold på feriestemningen med disse tipsene:


Fornøyelsesparken
Få med deg vennene på en tur til nærmeste fornøyelsespark. Tilbring en hel dag fra tidlig morgen til stengetid med karuseller, ulike boder, pølse med brød, radiobiler og masse barnslig moro!

Invester i romantisk strandlitteratur
Ta turen innom nærmeste bokhandel og kjøp med deg lette, romantiske pocketbøker. Kos deg på stranda, i parken eller på verandaen med litt god drikke og sommermodne jordbær.

Les også: Smak av sommer


Spis måltidene ute i det fri
Benytt hver eneste anledning du har til å spise ute. Pakk med dere frokost, lunsj eller middag i enkle plastbokser, ta med en gaffel og spis ute på et piknikteppe, på brygga eller i skogen.

Kjøp en ny bikini
En av de største fordelene med å kjøpe bikini sent på sommeren er de reduserte prisene. En annen fordel er at det er morsommere å kjøpe bikini når kroppen allerede har rukket å bli litt sommerbrun. Det er uansett ikke bortkastet å kjøpe sent på sommeren. Da har du en flunkende ny til høstens sydentur, og stiller mer forberedt neste sommer.

Sjekk ut kaffemenyene
De ulike kaffebarene rundt omkring byr ofte på spennende og smakfulle, kalde kaffedrikker om sommeren. Benytt de siste feriedagene til å sjekke ut disse lekre kaffevariantene.

Hopp over vannsprederen
Det var gøy da du var 10. Det kan fremdeles være gøy!

Finn ny sommermusikk
Alle har vi en låt som får oss til å tenke tilbake på late dager ved stranda eller morsomme sommerfester. Det er koselig å mimre tilbake, men det finnes utrolig mye bra ny musikk også.

Sommerkino
Etter lange, varme dager kan det være forfriskende å synke ned i kinomørket. Utnytt sommerkeveldene til det fulle ved å gå på dagkino.

Kos for to
Benytt ferie til å være impulsiv. Bestill flybilletter og hotell på nett, pakk kofferten og reis en langhelg til en romantisk storby.

Få med deg minst én stor konsert i sommer
Norge bugner over av store og små festivaler. Det er nærmest umulig å ikke ha tilgang på minst én stor musikalsk godbit.

Telttur
Få med deg kjæresten ut i marka. Ta med telt, sovepose, myggstift og fiskestang!

Mini-basseng
Joda, disse små oppblåsbare bassengene er egentlig ment for barna, men kan være et avkjølende deilig avbrekk fra sommervarmen for de voksne også. Eventuelt en god måte å holde ølene kalde på.

Kilde: Cosmopolitan, WikiHow.com. ferie_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning