Sommer i hjemmet

Det er bare noen små grep som skal til!

Publisert Oppdatert
Kjenner du behovet for å friske opp hjemmet i takt med at sommertemperaturen øker? Du trenger slettes ikke skifte ut alt interiøret, faktisk skal det bare noen små justeringer til før du har et lysere og mer luftig hjem!

Og nettopp sommeren er en gyllen anledning å flytte stuen ut i hagen og på terrassen.

Ute og inne

- En av årets store interiørtrender er nettopp det at grensen mellom interiørdesign og uterommet viskes ut; vi innreder uteområdene og pynter med puter, fat, lykter og tepper. Om du inviterer til sommerfest eller bare vil kose deg i solveggen er en avslappende og innbydende atmosfære gjerne det første man er ute etter, skriver interiørgiganten Skeidar i en pressemelding.

Les også: Så enkelt blir rommet nytt

Les også: Et nytt hjem

Les også: Sommerlig interiørHer får du noen tips til sommerlige interiørartikler som kan bidra til å sette stemningen hjemme hos deg - inne eller ute:
  • Serveringsfat
  • Nå kan du servere sommerlige velkomstdrinker til dine gjester med et lekkert og rustikt fat eller la det være fast inventar på terrassen i sommer. Shabby chic - stilen som kombinerer røffe materialer med delikate tekstiler og duse farger, sjarmerer oss på ny år etter år. Den nostalgiske og romantiske stilen er lettanvendelig og passer i de fleste norske ute- og innerom.
  • Fargerike puter
  • Imponer venner og familie med et dristig fargevalg i sommer! Med knallfargede sitte- eller sofaputer er det ingen tvil om at du kan skape en tropisk stemning i din hage denne sommeren. Denne leken med farger skaper glede og optimisme blant småfrosne nordmenn. Mens vi fortsatt drømmer oss bort til sommerens varme dager og netter kan vi få et lite stykke Syden i vår egen hage.
  • Lykter
  • Romantikken er ofte i førersetet i løpet av de varme og lyse sommermånedene. Det er ingenting som kan bidra bedre til å skape en avslappende og romantisk atmosfære som levende lys. Med et enkelt telysglass eller en lykt kan du sette stemningen for en romantisk middag med din kjære på lyse sommerkvelder.
  • Sommerpledd
  • Det er ikke til å komme bort fra at lune norske sommerkvelder fort kan bli litt kjølige. Da kan det være godt å kunne pakke seg inn i et varmende pledd, og fortsette å kose seg videre ute i friluft. Om du går for et stilrent og nøytralt fargevalg, eller om du ønsker en fargeklatt for å friske opp interiøret, er opp til deg!
  • Maritimt
  • Elsker du sjøen om sommeren, kan du lett ta noe av følelsen med deg inn i hjemmet ditt. Det er bare til å skifte putetrekk, legge på en marineblå duk på verandabordet, bytte ut dørmatten eller legge noen pynteputer på sengen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning