Sommerhoroskop 2011

Finn ut hvordan sommeren blir for deg!

Publisert Oppdatert

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!Væren


Reiser:
I første halvdelen av sommeren er det ikke dumt å ha hjemmeferie sammen med familien. Skal du eller dere allikevel reise vekk gjør du lurest i å ta kortere turer til kjente og kjære steder som du kjenner fra før. I august kan du gjøre mer av det som passer deg. Skal du på biltur bør du huske å ha bilen på service først.

Kjærlighet:
Tålmodighet er et begrep Væren ikke kjenner til, men i sommer bør du lære deg dette, hvis du vil gjøre det helt store i kjærlighet og romantikk. Først mot slutten av juli kommer du inn i en super tid. Kanskje blir dette årets beste tid for herlige opplevelser som amorøse og lidenskapelige eventyr. Gled deg!

Penger:
Både for penger og karriere ser dette ut til å bli en topp sommer. Muligens vil du oppleve endringer i arbeidssituasjonen, men det ser positivt ut, i hvert fall økonomisk. Da faller sikkert det andre på plass også. Dette blir en sommer hvor du kan tillate deg å åpne lommeboka. Unn deg selv noe ekstra godt i sommervarmen!

Sommerens leveregel: Penger er viktig, men er ikke alt, selv om det er sommer!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for væren!

Tyren


Reiser:
Du burde få en herlig sommer, og du er i kjempehumør. Ferien bør du ta enten sammen med familien eller på steder du kjenner godt fra tidligere. Fjell og grønne enger passer deg bedre enn sjø og vann. Juni er en fin tid for å ta mange, men korte reiser. Skal du til utlandet må du belage deg på uforutsette endringer underveis.

Kjærlighet:
Med ditt sprudlende humør kan du velge og vrake i forhold til hvem du vil tilbringe sommeren med. Du kan gå fra det ene eventyret til det andre, om du selv vil. Men i det store og det hele foretrekker du sosiale lag, fremfor det å jakte på den store kjærligheten. Er du singel så har du ikke lyst til å binde deg akkurat nå.

Penger:
Økonomien ser generelt bra ut. Du kan unne deg å bruke noen ekstra kroner i sommer, spesielt i juli. Allikevel bør du passe på at du ikke foretar altfor mange impulsive kjøp, eller salg for den saks skyld. I august bør du være ekstra på vakt, ellers kan du foreta en handel du vil angre på.

Sommerens leveregel: Lev livet i sommer, men gjør det helst med dine kjære.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for tyren!

Tvillingene


Reiser:
Opplevelsesferie er tingen for deg i år, og helst bør du legge den til juni eller juli. August blir en tid med misforståelser og omlegginger av reiseprogram, og skal du reise bort på dette tidspunktet bør du sette av ekstra tid. Skal du ha bilferie, sørg for at bilen er i orden. Derimot blir august super for hjemmeferie.

Kjærlighet:
Dette blir sannsynligvis ikke den heteste sommeren du har hatt i forhold til romantikk og kjærlighet. Uansett om du er singel eller ikke, søker du nå mer stabilitet i parforhold og kjærlighet. Lettsindige og uforpliktende eventyr interesserer deg ikke.

Penger:
Generelt behøver du ikke å bekymre deg over økonomien i sommer. Du er inne i en super tid, kanskje en av årets beste. Det er mulig du må rydde opp i et eller annet i juli, men det ser ut til å løse seg bra. Selv om det er sommer og pengene sitter løst, bør du likevel unngå impulskjøp.

Sommerens leveregel: En herlig sommer om du bruker energien fornuftig.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for tvillingene!

Krepsen


Reiser:
Hjem, kjære hjem, blir tonen i årets sommermåneder, noe som passer Krepsen utmerket. Det er her du bør legge mesteparten av din entusiasme i ferien. Du kan godt reise bort, men da enten med familien eller til steder du føler som ditt annet hjem.

Kjærlighet:
Det ligger godt an til en herlig sommer i amors tegn, uansett om du er i et parforhold eller ikke. Følelsene er sterke, hjertet brenner, og alt ligger til rette for hete, amorøse opplevelser. Du er impulsiv og kan forelske deg fortere enn du aner, så kos deg i sommernettene!

Penger:
Kjøpelysten er stor, men det lønner seg å tenke seg om før du bruker penger. Om du er for ekstravagant i sommer, må du bare ta det igjen når høsten setter inn. Du kan unne deg det meste, men vær fornuftig. Det kan komme noen endringer i arbeidssituasjonen i sommer, men helst noe senere. Her bør du bruke smidighet og klokskap.

Sommerens leveregel: Sol og glede, men med ansvar.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for krepsen!

Løven


Reiser:
I år bør du gå for en såkalt annerledes ferie. For eksempel gjøre noe du lenge har hatt lyst til, men ikke har unt deg tidligere. Å reise et sted du aldri har vært, eller til et helt fremmed land, vil være toppen. Skal du ha ferie i august, bør du dobbeltsjekke alle bestillinger og reisetider, da dette er en tid da misforståelser lett kan oppstå.

Kjærlighet:
Juni blir en flott sosial tid med hyggelig samkvem med kollegaer og bekjente. Men om du er på jakt etter den store romantiske opplevelsen, bør du smøre deg med tålmodighet til slutten av juli. Da kan du til gjengjeld ta igjen det tapte, og du viser deg fra en sjarmerende og sensuell side.

Penger:
I jobben burde du ikke ha noen større problemer, kanskje heller det motsatte. Nye muligheter vil dukke opp. Når det gjelder penger kan du stort sett boltre deg som du vil fram til slutten av juli, men deretter kommer du inn i en tid hvor det å spare blir viktigere enn å forbruke.

Sommerens leveregel: Jeg vil oppleve noe nytt og spennende!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for løven!

Jomfruen


Reiser:
Det sure er at du bør kjøre et stramt feriebudsjett i år. Bruker du for mye penger nå, får du svi for det til høsten. Det betyr ikke at du ikke kan unne deg noe, så lenge det står i forhold til dine økonomiske midler. En utenlandsferie blir det som kommer til å gi deg den største lykken.

Kjærlighet:
Det blir en aktiv sommer sammen med venner og bekjente. Det sosiale livet ditt blomstrer stort sett gjennom hele sommeren. Er du singel, blir det også gjennom slike tilstelninger at du treffer noen som du forelsker deg i. Det samme kan skje om du skal delta på et sommerkurs eller noe lignende.

Penger:
I år bør du holde et stramt budsjett, men selvsagt skal du unne deg en velfortjent ferietur. Det går også greit så lenge du er nøktern og vet hva du bruker penger på. En grei regel; bruke etter evne. Inntil august blir det full fart på jobben, men da stilner det til gjengjeld litt.

Sommerens leveregel: God sommer!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for jomfruen!

Les Vektens, Skorpionens, Skyttens, Steinbukkens, Vannmannens og Fiskenes horoskop her!Vekten


Reiser:
Det lover for en herlig sommer, og du kan faktisk unne deg å reise nærmest hvor du vil. Føler du for en romantisk og amorøs ferie, bør du legge turen til utlandet. Samtidig kommer hjem og familie til å kreve sitt, så ta dette med i beregningen.

Kjærlighet:
En særdeles aktiv sommer for uteliv og hygge sammen med venner, og ikke minst, kjærlige og romantiske opplevelser. Nå er det du som kjører løpet i dine amorøse eventyr. Søker du en partner, finner du henne eller ham enten gjennom jobben, på en reise du foretar deg, eller ved et hyggelig sommertreff blant kjente.

Penger:
I sommer kan du unne deg å slå ut håret når det gjelder økonomien, og spesielt juli ser svært så lovende ut. Kanskje du skal unne deg den drømmeferien du lenge har hatt lyst på? Men selv om du er på ferie, greier du ikke helt å fri deg fra jobben, siden det skjer saker som krever din oppmerksomhet.

Sommerens leveregel: Lev livet!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for vekten!

Skorpionen


Reiser:
Om du kan bør du forsøke å legge ferien til juni eller juli. Kan du kombinere dette med romantikk og kjærlighet, vil du få en ferie du sent vil glemme. I juli burde du ta en ferie som vil utvide din horisont. Skal du ha ferie i august bør du ikke bare sjekke, men dobbeltsjekke alle reisetider og hotellbestillinger.

Kjærlighet:
Dette tegner til å bli det helt store året for sommerromantikk. To sterke kjærlighetsplanter, vakre Venus og driftige Mars, står sentralt i horoskopet ditt hele sommeren igjennom. Dette lover bra for sanselige og begjærlige amorøse eventyr. Er du singel når sommeren starter, er du ikke det når høsten setter inn.

Penger:
Penger ser ikke ut til å bli det helt store problemet i sommer. Spesielt bra blir det om du og din partner bidrar sammen. Det er her noe av "hemmeligheten" ligger, nemlig at samarbeid gir deg den største lykke og ekspansjon i økonomien i sommer. I jobben kan det derimot oppstå misforståelser.

Sommerens leveregel: Sommer i amors tegn!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for skorpionen!

Skytten


Reiser:
Opplevelsesferie er tingen for deg i år. Det du bør satse på er å få utvidet din horisont og perspektiv på ting som interesserer deg. En utenlandsreise vil gi deg flotte flerkulturelle erfaringer. Det ligger også an til plutselige og helt uventede forelskelser og romantikk gjennom reiser du foretar deg.

Kjærlighet:
Det ligger an til å bli en herlig sommer for romantikk, flørt og kjærlighet. Det flotte er at dette gjelder om du er i et etablert forhold eller ikke - lidenskap og begjærlige eventyr vil du oppleve uansett.

Penger:
Økonomien vil bedre seg etter hvert som sommeren går. Det kan starte litt trangt, men sensommeren vil gi økte inntekter fra jobben du har. Kanskje kan du tillate deg å leve en smule på forskudd? I august bør du også bruke litt tid på å planlegge både jobb og økonomi videre framover.

Sommerens leveregel: Bruk sommeren til hva den er for - kos deg!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for skytten!

Steinbukken


Reiser:
Sommeren blir en travel tid, og om du kan ta deg ferie før august, avhenger av hva du steller med til daglig. Uansett, når du tar ferie burde du ta deg tid til å slappe av. Kanskje en hjemmeferie vil gi deg den største roen. Tar du ferie i august må du belage deg på misforståelser og forsinkelser.

Kjærlighet:
Dette blir en god sommer for romantikk, flørt, forelskelser og uforpliktende kjærlighet. En sommer du sent vil glemme. Har du en kjæreste kan det imidlertid ligge an til tumulter i begynnelsen av juli, men kommer dere gjennom dette, ligger veien åpen for herlige sommernetter i amors tegn.

Penger:
Økonomien blir bra i hele sommer. Du kan stort sett unne deg det du vil og har lyst på, men i august bør du bli langt mer forsiktig. Nå bør du vite hva du gjør. Ikke la deg lokke inn i et tilsynelatende gullkantet prosjekt, men tenk deg godt om.

Sommerens leveregel: Samhold gir styrke!

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for steinbukken!

Vannmannen


Reiser:
Mesteparten av ferien bør du tilbringe med de menneskene som betyr mest for deg. I tillegg bør du holde deg til steder du kjenner godt og vet at du vil like deg. Utlandet og lange reiser gjør at du kommer mer sliten tilbake enn du var før du startet. Bruk noe av ferien til å finne din indre ro og harmoni.

Kjærlighet:
Dette blir et stort år for kjærlighet og romantikk. Om du er singel eller i et fast forhold, vil du kose deg skikkelig, enten sammen med kjæresten eller ved å ta deg noen kvelder ute på byen. Til tross for stress og mas kan du skru på en indre sjarm som gjør at mange faller pladask for deg.

Penger:
Økonomien ser ikke dårlig ut, og du kan regne med å få noen ekstra kroner gjennom jobben og det du steller med til daglig. Allikevel bør du sette opp et reisebudsjett og holde deg til det. Kan du pusse opp eller forbedre noe i hjemmet ditt i sommer, vil det være en bra investering, men husk å ikke leve over evne.

Sommerens leveregel: Sol og glede, men finn din indre harmoni.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for vannmannen!

Fiskene


Reiser:
I sommer kommer du til å få mye gøy og moro, og du kan stort sett gjøre det som behager deg i ferien. Det ser ut som om mange korte turer gir deg mer hygge enn én lang reise. Kan du kombinere noe av dette med et kurs i selvutvikling, vil du få maksimalt utbytte av sommeren.

Kjærlighet:
Juli blir den store kjærlighetsmåneden for deg i sommer. Her kan du nærmest boltre deg som du vil. Du har både sjarm og en indre følelse av begjær og romantikk, noe som får de fleste til å kikke mer enn en gang på deg. Er du i et forhold som bare hangler og går, kan det komme til et lite oppgjør på kammerset.

Penger:
Penger ser ikke ut til å bli noe stort problem, og du kan stort sett unne deg det meste i sommer. Ikke bare det, men du kan også være litt ekstra heldig, og selv når du sitter på terrassen og koser deg i solvarmen, kan du faktisk få noen kroner inn på konto.

Sommerens leveregel: Lev livet, men søk en indre verdi.

Les også dagens, ukens, og månedens horoskop for væren!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning