ALLÉVO

Slik får bringebær- og bananshake deg ned i vekt

Nå kan du nyte en deilig og næringsrik shake – samtidig som du går ned i vekt.

HERLIG: Selv om noe smaker godt, trenger det ikke å være usunt.
HERLIG: Selv om noe smaker godt, trenger det ikke å være usunt. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Når søtsuget melder seg, er noe av det beste du kan drikke en tykk, søt og smakfull shake. Og nå kan du faktisk drikke shaken din helt uten dårlig samvittighet. Med Allévos deilige shaker kan du nemlig kose deg samtidig som du går ned i vekt.

Vi finnes på facebook. Bli medlem og få tips og råd til en sunnere livsstil

Kickstart

Bringebær/Banan Shake er en del av Allévos Kick Start. Ikke bare smaker shaken deilig, den vil også hjelpe deg med å gå ned i vekt. Hvorfor ikke bytte ut de tørre brødskivene med en deilig shake til frokost eller lunsj?

Allévo Kick Start er en vektreduksjonsdiett med svært lavt energiinnhold. Allévo gir deg derfor en kickstart på ditt nye liv. Men selv om energiinnholdet er lavt, gir posene deg alle næringsstoffene du trenger. Du kan derfor trygt bytte ut alle måltidene med posene fra Allévo Kick Start i begynnelsen av din diett.

Ved å bytte ut alle måltidene med Allévo Kick Start vil du få resultater raskt, noe som gir deg selvtillit og tro på din nye livsstil. I tillegg vil avbrekket fra ditt gamle kosthold gjøre det enklere å fortsette med en sunn livsstil, slik at vektnedgangen kan fortsette.

Varierte smaker

Nå tenker du kanskje at du aldri i verden kan leve på bare Bringebær/Banan Shake. Men det er det ikke meningen at du skal heller. I Allévo Kick Start finner du nemlig også Sjokolade Shake, Exotic Smoothie, Jordbær/Blåbær Smoothie, Purre og Potetsuppe og Broccoli-Basilikasuppe med couscous. Alle posene har mellom 100 og 110 kalorier.

Som kvinne skal du spise fem slike poser om dagen for å erstatte et vanlig kosthold. Posene gir deg under 800 kalorier om dagen, slik at du raskt vil gå ned i vekt. Med deilige smaker og et fornuftig næringsinnhold kan du føle deg trygg på at du velger et kvalitetsprodukt for din vektnedgang.

Les mer om Allévo Kick Start

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning