ALLÉVO

Husker du dette på shopping?

Unngå fristelsene ved å ha med deg noe sunt i veska.

SULTEN?: Det er viktig å huske å ha med seg en sunn og god snacks på shopping - så slipper du å kjøpe et usunt alternativ.
SULTEN?: Det er viktig å huske å ha med seg en sunn og god snacks på shopping - så slipper du å kjøpe et usunt alternativ. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Når man prøver å gå ned i vekt er det viktig å planlegge dagens måltider. Siden man spiser mindre kalorier enn normalt, vil man også bli raskere sulten. Da er det ekstra viktig at man har et sunt måltid for hånden, slik at man slipper å ty til usunne løsninger når blodsukkeret begynner å synke.

Vi finnes på facebook. Bli medlem og få tips og råd til en sunnere livsstil

Sprekker på shopping

Mange kvinner syntes det er ekstra utfordrende å slanke seg når de er ute og farter. Enten de er på shopping eller på reiser, så er det vanskelig å unngå å kjøpe noe i nærmeste bakeri når sulten kniper i magen. Hvis du ikke har planlagt måltidene dine godt nok er veien nemlig kort fra å være småsulten, til å være svimmel og uvel.

Smart mat i veska

Allévo har derfor laget en serie med barer som er enkle å ha med seg i veska. Allévo Low Calorie Bars passer perfekt som sunne og smakfulle små måltider. Du får også i deg alle næringsstoffene, mineralene og vitaminene du trenger når du er på farta. Da slipper du å bli slapp og sliten etter mye trasking i favorittbutikkene dine.

Barene inneholder kun 200/220 kalorier, derfor er de midt i blinken for deg som vil gå litt ned i vekt før bikinisesongen starter. Barene kan fint erstatte ett eller flere måltider, eller ganske enkelt brukes som et mellommåltid.

Les mer: Den velsmakende veien til bikiniformen

Øker blodukkeret langsomt

Barene har lav GI, noe som vil si at de gir deg en langsommere økning av blodsukkeret. Da slipper du å bli bråsulten og uvel når blodsukkeret synker, og kan vente litt lenger med neste måltid. Barene har også et høyt innhold av fiber, slik at de metter godt og er bra for fordøyelsen. Derfor anbefales det at du drikker godt med vann når du spiser en bar.

Allévo Low Calorie Bars finnes i flere deilige smaker, så her er det ikke snakk om at du skal tygge på en tørr og smakløs slankebar. Velg mellom blant annet Karamell , Ren mørk sjokolade eller Blåbær med müsli . Med en Allévo Low Calorie Bar i veska trenger du ikke å bekymre deg for at slankekuren skal sprekke på shoppingturen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning