Forum pluss:

Nå kan du selv bestemme i forumet

Du kan opprette egne private grupper på Barn i magen og Din baby.

EGNE GRUPPER: Du kan opprette så  mange grupper du vil, og invitere så mange du vil inn i gruppene. Eller du kan lage en åpen gruppe alle kan se.
EGNE GRUPPER: Du kan opprette så mange grupper du vil, og invitere så mange du vil inn i gruppene. Eller du kan lage en åpen gruppe alle kan se. Foto: FOTO: Skjermdump Forum+
Publisert Oppdatert

Siden Barnimagen ble lansert i 2000 har forumet økt jevnt og trutt i både trafikk, antall innlegg og medlemmer. I dag er forumet et av landets største, med totalt nesten 14 millioner innlegg.

Til sammen har 160 000 registrert seg i forumet, og brukerne står for 20 000 nye innlegg i uken..!

I forumene diskuteres alt fra aktuelle nyhetssaker og økonomi til fødesteder og barnehageinnkjøring.

Mange av forumbrukerne våre er svært aktive, og har vært med oss i årrekke. Nå tar vi forumet ett steg videre, ved å lansere Forum pluss, en abonnementstjeneste der man kan betale for utvidet funksjonalitet.

Sjekk ut Forum pluss her.

Dette er Forum pluss

Med Forum pluss kan du og dine venner få et eget rom som bare er deres. Du kan faktisk lage så mange rom du bare vil.

Et for syklubben og et for barselgruppa. Her er mulighetene mange.

Forum pluss er en tilleggstjeneste for dem som trenger et eget sted å samles og snakke om ting som andre brukere og lesere ikke trenger å se.

Som Forum pluss bruker kan du invitere dem du vil til gruppa. Det kan være så mange du selv ønsker.

I tillegg kan du i vanlige debatter velge å fjerne anonymknappen. Det betyr at alle som svarer på tråden din, må svare med nick. Din tråd - du bestemmer!

Tjenesten koster 1 krone som et introduksjonstilbud og gir deg følgende fordeler:

  • Du kan opprette egne private grupper hvor du kan invitere inn hvem du vil.
  • For å bli invitert må de ha Forum pluss-medlemskap
  • Du kan invitere så mange brukere du vil
  • Du kan også opprette så mange grupper du vil
  • Du kan slå av muligheten for at brukere kan være anonyme i dine tråder. Vil du ha svar med nick, kan du som eier av tråden bestemme dette.
  • Du kan også skape ditt eget personlige uttrykk på profilen din. Last opp bilder, legg til farger og endre hva som vises på profilsiden din.
  • Forum pluss koster 1 kroner den første måneden, slik at du kan teste funksjonaliteten. Deretter koster det 49 kroner per måned, eller du kan velge årsabonnement til 149 for et år (ordinær pris 299 kroner).
  • Vi fjerner ingen funksjonalitet for vanlige brukere. Alt du har hatt tilgang til før lansering av Forum+, vil du fortsatt ha tilgang til etter lansering. Forum+ er en valgfri tilleggstjeneste.
BESTEM SELV: Er du Forum+-medlem kan du selv bestemme om det skal være mulig å være anonym i dine tråder.
BESTEM SELV: Er du Forum+-medlem kan du selv bestemme om det skal være mulig å være anonym i dine tråder. Foto: FOTO: Skjermbilde Forum+

Har du spørsmål eller kommentarer? Del dem gjerne i forumet!

Vil du teste ut Forum pluss - klikk her!

Les mer:

Debatt: Foreldrene dro ungen ut av barnebursdagen

PRIVAT GRUPPE: Slik vil en privat gruppe se ut. Medlemmene kan opprette tråder på lik linje som i forumet, men man bestemmer selv hvem som har tilgang til gruppen.
PRIVAT GRUPPE: Slik vil en privat gruppe se ut. Medlemmene kan opprette tråder på lik linje som i forumet, men man bestemmer selv hvem som har tilgang til gruppen. Foto: FOTO: Skjermbilde Forum+

Debatt: Kunne du vært eggdonor?

Debatt:Hvorfor vil folk dele livet, men ikke økonomien?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning