Saftig kylling med sting

Kylling Tikka på 20 minutter

Har du det hektisk denne uken? Du rekker å lage denne middagen!

RASKT OG GODT! Du trenger ikke ha god tid for å diske opp med denne retten.

RASKT OG GODT! Du trenger ikke ha god tid for å diske opp med denne retten. Foto: Svein Brimi

Publisert Oppdatert
KJAPPE MIDDAGER: I Hjemmet uke 46 får du oppskrifter på middager du kan lage i en fei, som denne smakfulle retten med laks og kålstuing.

KJAPPE MIDDAGER: I Hjemmet uke 46 får du oppskrifter på middager du kan lage i en fei, som denne smakfulle retten med laks og kålstuing. Foto: Svein Brimi

(4 por­sjo­ner)

6 gril­le­de kyl­ling­lår

1 gl. Tik­ka masala-saus

1 lime

frisk ko­ri­an­der

(el­ler per­sil­le)

4 nan­brød

Hell Tik­ka Masala i en ild­fast form og legg i kyl­ling­lå­re­ne. Sett for­men i ov­nen og stek

i ca. 15 min. ved 200°.

Varm nan­brød som an­vist på pak­ken.

Dryss over ko­ri­an­der før ser­ve­ring og pynt med li­me­bå­ter.

Ser­ver kyl­ling Tik­ka med kokt ris og nan­brød.

Les også:

Svinegryte med epler

Finnbiff med potetmos

Grove rundstykker

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Gry Traaen

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag