Finnbiff med potetmos
Lag en stor gryte med finnbiff og inviter til god, gammeldags søndagsmiddag.


(4 porsjoner)
500 g reinsdyrskav
2 ss smør til steking
250 g friske
kantareller
150 g bacon
½ purre
2 dl vann
3 dl seterrømme
1 dl melk
3 skiver ekte geitost
½ ts tørket timian
1 ts salt
½ ts pepper
POTETMOS:
10 poteter
2 ss smør
3 dl melk
½ ts salt
½ ts pepper
Brun finnbiff, bacon og kantareller raskt i smør på sterk varme i en gryte.
Tilsett purre i ringer og hell på vann og la det koke opp og trekke i 10 min. Tilsett rømme, melk, geitost og timian og la det trekke i 5 min. Smak til med salt og pepper.
Potetmos: Skrell og del potetene i terninger, kok dem møre. Mos potetene og rør inn melk og smør. Smak til med salt og pepper.
Server gryten med potetmos, kokte grønne bønner og tyttebærsyltetøy.
Les også:
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør