Oppskrift: Kokosbrownies

Herlig brownies-variant

Når de fortsatt er litt klissete i midten, er disse saftige kokos-browniesene perfekte!

Foto: Foto: Synøve Dreyer

Publisert Oppdatert

Ca. 25 bi­ter

200 g smør

4 egg

5 dl suk­ker

2 dl ko­kos

½ ts salt

1½ dl ka­kao

2 dl hve­te­mel

PYNT:

2 dl ko­kos

Smelt smø­ret og av­kjøl. Visp egg og suk­ker til lett og luf­tig eg­ge­do­sis. Til­sett ko­kos, hve­te­mel med salt og ka­kao. Vend til slutt inn det smel­te­de smø­ret og rør for­sik­tig så rø­ren blir glatt og fin.

For­del rø­ren i lang­pan­ne, 20 x 25 cm, som er dek­ket med ba­ke­­pa­pir. Strø over ko­ko­sen til gar­ner­ing. Stek ka­ken ne­derst i ovn ved 175°. Ka­ken skal frem­de­les kjen­nes litt klis­se­te i mid­ten. Hvis ko­ko­sen be­gyn­ner å få for mye far­ge kan ka­ken dek­kes med ba­ke­pa­pir den sis­te ti­den av stek­in­gen.

La ka­ken av­kjø­les i for­men og skjær den der­et­ter opp i bi­ter.

Lang hold­bar­het ved opp­be­var­ing i kjø­le­skap.

LES OGSÅ:

Mormors pepperkakehus

Dronning Maud-fromasj

Fransk sjokoladekake

Rask pai med epler

Mor Monsen: Perfekt å ha på lur i fryseren

Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad.

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. Foto: Foto: Astrid Valler

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag