Den store bilmessen i Genéve har åpnet sine dører for pressen, og Klikk Bil er på plass for å vise deg de største nyhetene. For selv om bilbransjen er inne i en dyp krise, har de mange spennende modeller å vise fram i Genéve.

Trykk på bildet over for å se video fra bilutstillingen!

Nye Volkswagen Polo er kanskje den meste spennende nykommeren. Den lille bilen er ikke så liten lenger, for innvendig er den faktisk like stor som tredje generasjon Golf. Ikke verst av en bil som koster fra 168 000 kroner.

Langt dyrere er nye Audi A4 Allroad til en pris på nesten 500 000 kroner, men dette blir garantert en drømmebil for mange nordmenn med hytte på fjellet.

Firehjulsdrift har også nye Skoda Yeti , som er en urban SUV på lik linje med Nissan Quashqai og Kia Soul.

Les også: Her er din neste bil: Alle de viktigste nyhetene, fra de billige til de ekstremt dyre.

=

STOR SMÅBIL: Volkswagen Polo er like stor innvendig som storebror Golf var på midten av nittitallet.

Redningsbilen til Saab?

Men det er ikke bare Volkswagen-konsernet som kommer med nyheter. Ford viser stolt fram sin nye Focus RS i Genéve, og selv om vi synes bilen er tøff, skulle vi ønske den hadde hatt firehjulsdrift.

Det har imidlertid Saab 9-3X, men det spørs om denne "hyttebilen" er nok til å redde Saab fra den sikre død.

General Motors satser uansett videre, og viser fram en ny og svært liten Chevrolet Spark i Geneve. Den minner ikke akkurat så mye om en stor amerikansk pick up med samme merke i grillen.

=

JAPANSK SPORTSBIL: Nissans Z-serie har lange tradisjoner, og 370Z er siste tilskudd.

Verdenspremiere

Renault får mye oppmerksomhet for både nye Grand Scénic og nye Mégane stasjonsvogn, og stor ståhei var det selvsagt da Mercedes hadde verdenslansering av sin Mercedes E-klasse coupé.

Alle disse bilene får du også levende bilder av i vår video.

Les også:

Aston Martin One-77: Helt ekstrem

Toyota Verso: Blir den populær nå?

BMW 5-serie Concept Gran Turismo: Helt ny biltype fra BMW

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!