Bake pizza

Trikset for deg som er skikkelig glad i pizza

Lag pizzaen slik at skorpen ikke blir liggende igjen på tallerkenen.

RULL: Ta tak i kanten og rull opp rundt hele pizzaen.
RULL: Ta tak i kanten og rull opp rundt hele pizzaen. Foto: FOTO: Øivind Lie
Sist oppdatert

Det er gjerne det gode fyllet som er helten på pizzaen, ikke skorpen.

Den blir gjerne liggende igjen på tallerkenen selv om du har jobbet hardt for å lage en perfekt pizzabunn.

Det betyr at det er på tide å gi noe til skorpen som gjør at den blir til noe mer enn et håndtak.

Det vi snakker om da er å fordele godene bedre, uten at du blir full av saus på fingrene når du spiser.

Slik gjør du:

DRA UT: Legg på fyllet slik at det dekker hele bunnen. Dra godt ut i kantene.
DRA UT: Legg på fyllet slik at det dekker hele bunnen. Dra godt ut i kantene. Foto: FOTO: Øivind Lie
RULL: Ta tak i kanten og rull opp rundt hele pizzaen.
RULL: Ta tak i kanten og rull opp rundt hele pizzaen. Foto: FOTO: Øivind Lie
HELT UT: Med fyllet helt ut blir skorpen mer enn spiselig.
HELT UT: Med fyllet helt ut blir skorpen mer enn spiselig. Foto: FOTO: Øivind Lie

Her er våre beste pizzaoppskrifter:

Få med deg alt! Følg Klikk Mat på Facebook.

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her.

 

Les også:

Syv pizzaer du må smake

Landets beste pizzatips

Verdens beste kjøttboller

Denne saken ble første gang publisert 06/07 2012, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også