=

Odyssé Allround kommer fra Hadeland Glassverk. Vi gir bort seks stykker til den som gir oss de beste tipsene! © Foto: Produsenten

Makrellpizza

Kanskje du foretrekker makrell på pizzaen? Send oss dine bese tips! © Foto: Takashi Okuzumi, godfisk.no

Vinneren er "Fredrik H."!

Vi fikk flere gode tips for hvordan pizzaen blir perfekt. Fredrik har tips om deig, mel, ost og ikke minst om temperatur.

Det mest interessante tipset handler om hvordan du kan lure ovnen til å bli enda varmere. Vi må gi ros for oppfinnsomheten, men samtidig advare alle om ikke å gjøre dette hjemme. Det er nemlig neppe lovlig, og kan i verste fall være brannfarlig.

Men vi tar hintet om å bruke så varm ovn som mulig.

Dette skriver han selv:

Tynn pizza => HØY temperatur!!! Pizzaen blir aller best dersom varmen er intens. Max temperatur i ovnen, helst opp mot 300 grader, og er du dristig kan du blokkere termostatinntaket i ovnen med sølvpapir slik at temperaturen blir enda høyere. Et enda bedre alternativ er: Legg en pizzasten (som har fått et ørtynt lag med maismel) på grillen (Kull eller gass) og la denne bli helt glødende før du legger på pizzaen, velkommen til en HELT ny verden i løpet av 3 minutter..

Les også om: Norges beste pizza.

Kanskje trenger du tips til hvordan man lager den perfekte pizzadeigen? Les mer her.

I juryen satt:

Christopher Sjuve - redaksjonssjef Klikk Mat

Gjertrud Hustad - journalist Klikk Mat

Espen Klem - communityansvarlig Klikk

Vinneren får tilsent disse glassene fra Hadeland Glassverk. De heter Odyssé Allround og brukes blant annet i Den Norske Opera. Premien har en verdi på ca kr 900.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!