Dag Tjersland

-Født i 1972

-Utdannet servitør, vinkelner og kokk.

-Startet i 1997 den italienske restauranten Baltazar i Oslo, som han i dag eier og driver ved siden av sommerrestauranten Trattoria Cappuccino og Elvebredden Restaurant & Matbar.

-Har tidligere utgitt boken Italia i samarbeid med Hans Petter Uleberg og Christian Brun.

-Aktuell med kokeboken Mitt Toscana i samarbeid med fotograf Christian Brun og grafisk designer Margrethe Fosterud.

Kilde: mitt-toscana.no

At Dag Tjersland er en matglad mann, er nok en underdrivelse. Kokken og restauranteieren har tidligere gitt ut kokeboken Italia, og sist en bok om mat fra Toscana.

Tjersland bodde der i seks år og reiste fjell opp, og dal ned for å utforske og avdekke mathemmeligheter fra området. Og resultatet ble ikke mindre enn den kritikerroste boken Mitt Toscana. Kokeboken ble gitt ut av Font Forlag i september i fjor.

Sammen med fotograf Christian Brun har han laget boken med over 100 smakfulle oppskrifter fra den italienske matverden. I boken finner du oppskrifter både til middag og til dessert. Og i tillegg vinene du burde drikke til.

Her presenterer vi et knippe av oppskriftene fra boka.

Kos deg!

(Over 13.000 følger nå Sjuve på Facebook!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik lager du deilige smoothies

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

10 oppskrifter med kjøttdeig

=

Mitt Toscana © Foto: Christohper Sjuve

Vi presenterer her et knippe av de mange smakfulle rettene i Tjerslands bok. La deg inspirere!

Oppskriftene finner du nederst i saken.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (Vi har runda 6600!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

10 oppskrifter med kjøttdeig

Smaken av Mexico på rekordtid

Snickerskake: Bedre enn snickers...

Slik blir brokkoli godt

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Oppskriftene finner du nederst i saken

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!