Oppskrifter til helgen

Helgemenyen

Her kommer ukens deiligste helgemeny...

Sist oppdatert

I helgen skal det smake!

Og her kommer en rykende fersk helgemeny. Den har de ingrediensene den skal: Litt nytt, litt spennende og utrolig godt.

Forrett

Forretten denne helgen er saltbakt fisk. - Hæ? Det har aldri laget!

Da er det på tide! For makan til saftig fisk er det nesten umulig å få uten å bruke denne teknikken (Les mer saltbaking her). Operasjonen er såre enkel: Dekk fisken med salt og bak den i ovnen i omtrent en halvtime.

Del opp fisken og servér den helt enkelt med litt godt kryddersmør.og kanskje noen finsnittede sukkererter.

Hovedrett

Hovedretten er det som jeg, i alle beskjedenhet, har lurt på om er Norges beste viltgryte. (Se video her). Du kan gjerne bytte ut viltkjøttet med vanlig oksekjøtt og ellers følge oppskriften.

Hemmeligheten ligger i det lille under: Litt brunost og litt chèvre (geitost) i terninger som du legger i bunnen av skåla.

Dessert

Jeg kan nesten ikke få anbefalt denne iskremen sterkt nok. Det er imidlertid et forbehold: Du må elske sjokolade. Iskremen er nesten svart av sjokolade og da må du elske det for å like det.

Og til slutt: Her finner du Vinmonopolets ti beste rødviner til under 120 kroner!

Ha en god og smakfull helg!

Følg Sjuve på Facebook (Vi har runda 3900!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik lager du pesto

10 oppskrifter med kjøttdeig

Smaken av Mexico på rekordtid

Snickerskake: Bedre enn snickers...

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Denne saken ble første gang publisert 21/01 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også