Smakspanelet

I panelet satt mat-redaktør på Klikk.no/mat Christopher Sjuve og Marthe Bøhn som til daglig jobber i Arcus med konjakk.

Alle barn spiser konfekt med skrekkblandet fryd. Jeg husker jeg tygde forsiktig, smakte i stille forventning - og så: WOAÆÆ! Likør! Pføy!

Hva man liker endrer seg heldigvis med tiden.

Det er morsomt å lage konfekt hjemme, men det er enklere å kjøpe, selvsagt. Men hvilken er best?

Hva skal en god konfekt være?

En god konfekteske skal man åpne med store forventninger. Og konfekten skal innfri selv den mest kresne slikkmunn.

Konfektesken skal gi deg en følelse av syndig luksus. Du skal sitte og tenke at du har noe eksklusivt mellom hendene.

Morsomt å teste

Det går gjerne en god stund mellom hver gang man får prøvesmake en konfektbit. Derfor var det ekstra morsomt å få alle konfekteskene ved siden av hverandre og vurdere dem opp i mot hverandre.

Har du lyst på konfekt har du kanskje lyst på en konjakk til? Her er årets store test av de edle dråpene - se hvilken du skal kjøpe.

Se også vår test av mørk sjokolade fra tidligere i år - her er den beste.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Twitter eller Facebook (Vi har runda 2800!)

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her

Les også:

Endelig: Verdens beste kjøttboller

Snickerskake: Bedre enn snickers...

Slik lager du perfekt ribbe

Matlaging: Unngå de vanligste feilene

Her kan du søke blant over 4000 oppskrifter!

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!