Ribbe - her finner du oppskrift på perfekt ribbe

Slik lager mesterkokken ribbe

Mesterkokken viser deg hvordan du egentlig skal lage ribbe.

Ribbe blir best med denne teknikken. Det tar to og en halv time å få perfekt ribbe med sprø svor.

I denne videoen ser du hvordan du lager ribbe med perfekt, sprø svor. Hellstrøm bruker en godt utprøvd oppskrift som det er umulig å mislykkes med.

Se også vår oppskrift på ribbe med sprø svor

Dette utstyret er alt du trenger for å lage ribbe:

  • Stor ildfast form (du kan også bruke langpanne, men det er enklere med ildfast form)
  • Øse
  • Tapetkniv til å skjære svor med

Se også:

Sjuve lager den originale ribba

Hellstrøm lager tilbehør til ribbe

Alt om ribbe

Her er den beste vinen til ribbe

Lyst på daglige oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Kjøttstykket alle får til

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Deilige spareribs på asiatisk vis.

Sjekk hvordan de lager spareribs i Thailand

Det er på tide å bli kjent med Kaduk Muu Yang.

Det er både chili, hvitløk og ingefær i denne retten.

Blåskjell som du aldri har smakt dem

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Elin (59) og Tor Olav (67) kjøpte bobil for å få frihet

– Vi er så godt som aldri på campingplasser. Vi er hele tiden på farta.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.