Risboller

MÅ HA: Både barn og voksne liker risboller. © Foto: Astrid Hals/egg.no

Punsjboller

PUNSJBOLLER: Med romessens eller ekte rom - det er opptil deg. © Foto: Alf Börjesson/egg.no

Det er noe helt spesielt over å spise julegodter du har laget selv. Det smaker også mye mer ekte og naturlig enn mye av det som er å få kjøpt ferdig i butikken.

Juleverksted for søtmunner handler også like mye om selve kosen som resultatet. Med litt julemusikk i bakgrunnen og sjokoladen i synsfeltet, ligger forholdene til rette for en god ettermiddag for både barn og voksne.

Share

Sjokolade, marsipan, sukker og en god porsjon fløte er det meste du trenger for å lage en rekke deilige slikkerier - enten til spise opp selv eller til å gi bort i julegave.

Kjøp inn gode råvarer og sett i gang. Her er et knippe gode oppskrifter du kan prøve deg på:

Fløtekarameller

Konfekt av mokkasjokolade

Punsjboller

Risboller

Sarah Bernard

Karameller med sjokoladesmak

Mikrokarameller

Marsipan

Dadler med marsipan

Kakaotrøfler med whisky

Valnøttfudge

SE OGSÅ:

Lag noe lekkert i marsipan

Kokos - nøtt til å like

Her finner du 4.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!