Det var en tydelig stolt pizzabaker Klikk Mat møtte på Esmeralda i Tønsberg. Og stolt har han all grunn til å være.

matmessen Smak09 på Lillestrøm vant nemlig Ako Mohammed prisen for den beste italienske pizzaen i Norge.

- Kan du gi oss hemmeligheten på pizzaen din?

- Jeg tror hemmeligheten er å ha en fantastisk deig, i tillegg må du ha en god teknikk med fingrene, sier han.

Noe utover det er han ikke villig til å røpe. Men vi fikk han til å lage pizzaen til oss, så kan vi i alle fall plukke opp et par tips på teknikken.

Se videoen over og plukk opp tipsene!

Les også:

Slik får du perfekt pizzadeig

Oppskrift på pizza med tynn bunn

Helgemenyen: Bent Stiansens sparefest

Rødvin: Italia vs. Frankrike

Lyst til å reise til Italia og spise pizza og drikke rødvin? La deg inspirere av Klikk Reise.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!