Pizza med tynn bunn
Her får du oppskriften på pizzaen med tynn bunn. Kos deg!

Pizza på tynn bunn
Bunn
4 dl hvetemel
1,5 dl vann
1/2 pk tørrgjær
3 ss olivenolje
1 ts salt
Fyll
1 tomatboks
1 ts hvitvinseddik
1 ss sukker
1 ts oregano, tørket
2 ss flytende kylling/oksbuljong
150 gram kjøttdeig
100 g ost, revet
salt og pepper
olje til steking
Forvarm ovnen til maksimal styrke (rundt 300 grader på de fleste ovner)
Bland sammen ingrediensene til en deig og sett til heving, ca 30-45 minutter.
Ha tomatene i en kjele og kok opp. Smak til med eddik, sukker, oregano og buljong. La det koke inn til mye av væsken er fordampet. Den skal ikke være vannete.
Ha godt med pepper i kjøttdeigen og trill små kjøttboller. Stek dem i olje.
Kjevle ut deigen på et stekebrett. Ha på tomatsausen, strø utover kjøttbollene og ha på ost. Stek den i ovnen (når den er ved maks temperatur). Følg med, det tar ikke mange minuttene før pizzadeigen begynner å bli brun i kantene, ca 8-10 minutter.