Oppskrift på medisterkaker

Slik lager du medisterkaker

Se oppskrift og fremgangsmåte på medisterkaker her.

Pinnekjøtt med verdens beste kålrabistappe

Se også:

Medisterkaker lager du selv, ikke sant?

I alle fall når du har sett denne videoen som viser deg hvordan du lager medisterkaker på enkleste vis.

Forvandlingen fra grå masse (medisterdeig) til gylne medisterkaker er et av julens magiske undere.

Noen lager medisterkaker av medisterfarse. Det blir farsekaker - ikke medisterkaker. Det er kanskje det viktigste å huske på.

Medisterkaker lages av medisterdeig

(Og IKKE som jeg selv sier i videoen: "Det første vi gjør da er å ta ca en halv kilo medisterfarse...")

De vanligste krydderne å bruke er de to magiske: ingefær og muskat. Det blir ikke medisterkaker uten. Dersom det er første gang du lager medisterkaker kan det kanskje virke lite med en halv teskje av hvert krydder. Ikke la deg friste! For mye krydder ødelegger medisterkakene. Prøv deg heller fram. Prøvestek en medisterkake og juster kryddermengden.

Ellers er medisterkaker enkle å lage. Kan du lage kjøttkaker, kan du lage medisterkaker.

Les også

Slik lager du perfekt ribbe

Her er den originale ribbeoppskriften

Sjekk ut videoen ovenfor!

Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Kjøttstykket alle får til

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Deilige spareribs på asiatisk vis.

Sjekk hvordan de lager spareribs i Thailand

Det er på tide å bli kjent med Kaduk Muu Yang.

Det er både chili, hvitløk og ingefær i denne retten.

Blåskjell som du aldri har smakt dem

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Elin (59) og Tor Olav (67) kjøpte bobil for å få frihet

– Vi er så godt som aldri på campingplasser. Vi er hele tiden på farta.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.