Oppskrift på tilbehør til ribbe

Hellstrøms ribbetilbehør

Ribben blir ikke helt det samme uten.

Slik lager mesterkokken ribbe

Se også vår oppskrift på ribbe med sprø svor

Vi tok turen til Bagatelle for å se hva Eyvind Hellstrøm serverer til ribba. Det viste seg å være litt av hvert.

Hellstrøm disker opp med grønnkål, rødkål, stekte epler, løk og 40-50 poteter. Sjekk ut videoen!

Les og se video:

Hellstrøm lager ribbe

Slik velger du riktig slips

Les også:

Alt om ribbe

De beste akevittene

De beste konjakkene

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

KUGELHOPF: Dette er et brød som ser ut som en kake. Det kan lure hvem som helst.=

Brødet som ser ut som en kake

Du baker det lett. Kjempelett.

OPPSKRIFT PÅ GRANITA: Dette er den enkleste granita du kan tenke deg. Den lages på kaffe og sukker. Og så serverer du den med lettpisket krem.=

Tre-retteren alle klarer

Altså, hovedretten er garantert suksess. Forretten tar 5 minutter, og desserten... sorry, men ord blir fattige.

Sushi=

Lage makiruller? Lett som en plett

Japanerne avslørt: Maki er lett å lage. Det må bare klare to ting.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Er barnet ditt klar for bleieslutt?

Noen dras mot potta tidligere enn andre. Sjekk hvor ditt barn er i løypa.

artikkel bilde

Kjenner du hitsa?

Hvem sang hiten? Test kunnskapen her!

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Taperen kunne like gjerne vært hundemat

Mens to typer får terninkast seks.

Nei, nå lager jeg mitt eget sjokoladepålegg

Bedre enn Nutella og Nugatti.

Tre-retteren alle klarer

Altså, hovedretten er garantert suksess. Forretten tar 5 minutter, og desserten... sorry, men ord blir fattige.