Metodikk

Testmetodikk

Alle produktene ble smakt blindt, det vil si at testpanelet ikke visste hvilke produkter som var med i testen. Produktene ble gitt poeng på 100-poengskalaen, hvor 100 er best. Det er ikke tatt hensyn til pris ved poenggivningen.

Testpanel og metodikk

I testpanelet satt Robert Lie og Mads Kleppe. Lie er både norsk, nordisk og europeisk mester for vinkelnere. Han er daglig leder av Restaurant Grefsenkollen.

Kleppe jobber til daglig på NOMA (København). Han har sølv fra årets NM og har fast plass på vinkelnerlandslaget.

Testmetodikk

Alle produktene ble smakt blindt, det vil si at testpanelet ikke visste hvilke produkter som var med i testen. Produktene ble gitt poeng på 100-poengskalaen, hvor 100 er best. Det er ikke tatt hensyn til pris ved poenggivningen.

Skal du ha Italiensk pappvin i påsken er du i godt selskap. Italia er det landet som selger nest mest pappvin til nordmenn.

Share

Den aller mest populære pappitalieneren er Doppio Passo (hvordan gikk det med den?). Den selger mer enn 1,2 millioner liter i året.

Nedenfor finner du resultatene i vår test av ti ti mestselgende italienske pappvinene.

Vi har også testet de ti mest solgte franske pappvinene. Her finner du den vintesten.

Dersom du heller vil ha flaskevin kan du sjekke ut vår liste over de ti beste kjøpene til under 120 kroner.

Her går du tilbake til HOVEDTESTEN.

Les også:

Min luksushelg med gåselever

Slik blir egget perfekt

Tre kule måter å spise kylling på

Slik lager du perfekte brownies

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!