Elin Vatnar Nilsen

Redaksjonen

Den norske marsipanen er ikke marsipan i Tyskland

Den er ikke ekte nok.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du majones på 30 sekunder

Her er trikset som gjør at du får det til. Hver gang.

Slik baker proffene ostekake

Gry Catinka Wold

Redaksjonen

10 oppskrifter med kjøttdeig

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Lammeviner til påske

Her er fem skikkelig gode lammeviner i forskjellige prisklasser.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ris til overs

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

I gamle dager tok det lang tid.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den nye baconmetoden

De steker vel ikke bacon i stekepannen?!

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Sausen du har inni

Hæ? Jo, slik serverer du lammet i påsken

Forbrukertester

Elin Vatnar Nilsen

Redaksjonen

Slik bruker du opp kakerestene

Se så mye digg du kan lage med det!

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag

Arnie Stalheim

Redaksjonen

De beste barberaene under 200 kroner

Blir stadig mer populære.