Saftig speltfoccacia

Her har du oppskriften på en nydelig foccacia som kommer til å bli elsket. Den kan toppes med nesten hva som helst, bare ikke glem en god olje! Her har vi brukt cherrytomater, flaksalt og frisk rosmarin. Nam!

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du majones på 30 sekunder

Her er trikset som gjør at du får det til. Hver gang.

Slik baker proffene ostekake

Gry Catinka Wold

Redaksjonen

10 oppskrifter med kjøttdeig

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ris til overs

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

I gamle dager tok det lang tid.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den nye baconmetoden

De steker vel ikke bacon i stekepannen?!

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Kom og se på Oslos vakreste spistested

Dette skal du spise her.

Pai med plommer

Bakelyst: Denne paien kan varieres med sesongens frukter og bær. Denne gangen falt vi for plommer! Server paien lun med vaniljeis.

Levert av: Camilla Agerup. Foto: Anders Martinsen

Frisk og trendy drink

Peru er en stigende stjerne på den kulinariske himmelen, og signaturdrinken heter Pisco Sour.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Forbrukertester

Kristine Ilstad/Detsoteliv.no

Iskake med bringebær og kvikklunsj

Bakelyst: Denne spesielle iskaken har en herlig kombinasjon av is og bringebær, og er laget av Norges mest populære sjokolade, nemlig kvikklunsj. Garantert en favoritt!

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Topp uken med biff og selvplukket sopp

Ukemenyen som gjør livet enklere.