Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ukemeny med varm suppe, saftig lasagne og laks fra Asia

Det er mye å glede seg til.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du majones på 30 sekunder

Her er trikset som gjør at du får det til. Hver gang.

Slik baker proffene ostekake

Gry Catinka Wold

Redaksjonen

10 oppskrifter med kjøttdeig

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ris til overs

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

I gamle dager tok det lang tid.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den nye baconmetoden

De steker vel ikke bacon i stekepannen?!

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Fem gode vinkjøp akkurat nå

Blant våre fem vinanbefalinger finner du en både veldig god og billig prosecco.

Annonse

Mest leste saker

Annonse:

Forbrukertester

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Skal du lage denne desserten trenger du en spumaflaske

Ja, for du vet vel hva det er?

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Hvordan vet du at egget er kokt?

Snurr det!