Arnie Stalheim

Redaksjonen

Så enkelt og så godt

Den populære drinken har bare to ingredienser.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du majones på 30 sekunder

Her er trikset som gjør at du får det til. Hver gang.

Slik baker proffene ostekake

Gry Catinka Wold

Redaksjonen

10 oppskrifter med kjøttdeig

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ris til overs

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

I gamle dager tok det lang tid.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den nye baconmetoden

De steker vel ikke bacon i stekepannen?!

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik blir gulrot superdigg

Du vil ikke tenke på gulrot på samme måte etter å ha lest dette.

Mest leste saker

Forbrukertester

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Helgemeny for den som tør

En meny for deg som er glad i mat.

Kjøper du kjendisvin?

God grunn til å styre unna, stort sett, viser testen vår av 20 kjendisviner.

Øivind Lie

Redaksjonen

De beste chiantiene

Vi har testet alle chiantiene i polets basissortiment under 200 kroner. Her er de beste.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag

Gry Catinka Wold

Redaksjonen

Tre superlekre oppskrifter med stammen av brokkoli

Dette er grønnsakhyllens skjulte gull. Du kaster den vel ikke?