Arnie Stalheim

Redaksjonen

Fem gode champagner

Her er noe for ethvert budsjett, med priser fra drøyt 200 til over 400 kroner.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du et marsipan-juletre

Eller en mus. Eller en snømann.

Du gjetter aldri hva dette er

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ville du spist disse...?

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du en perfekt ribbe

Ribbe er jul. Her er oppskriften på sprø svor, steketid, tilbehør og hvordan mesteren lager julematen.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den beste surkålen lager du selv

Server denne, og svigermor kommer til å rødme.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Forretten som er like god som den er enkel

Den enkle forretten tar 30 sekunder.

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Det beste du kan drikke til lutefisk er...

Vi har funnet fram til de beste dråpene til lutefisk.

Annonse

Mest leste saker

Annonse:

Forbrukertester

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Vin og øl til pinnekjøtt

Pinnekjøtt kan være bare saltet, men også saltet og røykt. Det krever litt forskjellig drikke, og vi anbefaler både øl og vin.

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den raskeste ukemenyen

Kjapp mat for julestria.