Levert av: Camilla Agerup. Foto: Anders Martinsen

Pai med plommer

Bakelyst: Denne paien kan varieres med sesongens frukter og bær. Denne gangen falt vi for plommer! Server paien lun med vaniljeis.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Slik lager du majones på 30 sekunder

Her er trikset som gjør at du får det til. Hver gang.

Slik baker proffene ostekake

Gry Catinka Wold

Redaksjonen

10 oppskrifter med kjøttdeig

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Frisk og trendy drink

Peru er en stigende stjerne på den kulinariske himmelen, og signaturdrinken heter Pisco Sour.

Arnie Stalheim

Redaksjonen

Iskake med bringebær og kvikklunsj

Bakelyst: Denne spesielle iskaken har en herlig kombinasjon av is og bringebær, og er laget av Norges mest populære sjokolade, nemlig kvikklunsj. Garantert en favoritt!

Kristine Ilstad/Detsoteliv.no

Populære videoer

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Ris til overs

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Deler du fortsatt tomater på gamlemåten?

I gamle dager tok det lang tid.

Christopher Sjuve

Redaksjonen

Den nye baconmetoden

De steker vel ikke bacon i stekepannen?!

Test disse

Prøv inspirasjons-knappen!

Klikk på meg! Og se hva som skjer...

Moderne norsk

Her samler vi alle videoene i serien om Moderne norsk mat.

Her er alle matquizene

Alle spørsmålene du ikke kan om mat samlet på et sted.

Øivind Lie

Redaksjonen

Billig olivenolje er best i test!

Vi har testet 21 typer extra virgin olivenolje.

Forbrukertester

Baker: Torunn Nordbø. Foto: Svein Brimi

Eltefritt rugbrød

Bakelyst: Se hvordan du enkelt kan bake et saftig og velsmakende brød i gryten. Du kommer ikke til å angre!

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag

Øivind Lie

Redaksjonen

Vi har funnet det beste i frysedisken for deg!

Testen av 24 typer frosne grønnsaker viser hvilke det er verdt å plukke med seg.