Silje Julie Golf

Romanse med idrettsmann

NRKs Anne Rimmen har en het romanse med en sjarmerende norsk idrettsutøver.

Anne Rimmen (26) er sportsanker i NRK, trener med selveste Bjørn Dæhlie på fritiden, og på toppen av det hele er hun kjæreste med Ailo Gaup, verdensmesteren i motocross.

Om trening:

Jeg har et litt anstrengt forhold til trening. Jeg skulle egentlig ønske at jeg ikke trengte å trene noe som helst, men likevel ha en topptrent kropp og god helse.

Les også:

Anne og Ailo: - Vi er veldig forelsket

Tone Damli Aaberge: - Simen er min treningsmotivator

Få mage som Siren Sundby

LIKER FART: Anne Rimmen liker timer med mye fart og bra musikk. Dansing er en av favorittene. © Foto: Anne Liv Ekroll

Hvor ofte og hva?

Jeg trener på treningssenter, både gruppetimer og på egen hånd. Når jeg trener for meg selv, prøver jeg å variere mellom kondisjon og styrke. Målet er å trene to-tre ganger i uka. Får jeg til tre er jeg superfornøyd, men helt ærlig så kan jeg ikke huske siste gang det skjedde.

Favorittrening:

Jeg liker timer med mye fart og bra musikk. Dansetimer er ofte gøy!

Om oppveksten:

Det var alltid mye sport på tv under oppveksten min, særlig fotball og vintersport. Selv var jeg innom fotball, litt volleyball, dans og én enkelt time med karate.

Jeg hater ..

.. planken. Det er en helt pyton øvelse!

KULE KLÆR: Anne Rimmen synes klærne Stella McCartney har lagd for Adidas, er freshe og fine. © Foto: Stella McCartney

TRENINGSMUSIKK: Anne liker å høre på Justin Timberlake når hun trener. © Foto: Sony Music

Jeg sikler etter ..

.. Stella McCartney sine klær for Adidas, som er veldig freshe og fine! Ellers har Nike også mye fint. Fint tøy kan faktisk være en god motivasjon for å komme seg på trening. Har man noe nytt og fint å ha på seg, kan det være lettere å komme i gang.

Gir maks når jeg hører på:

Madonna, Beyoncé og Justin Timberlake.

Sporty forbilde:

Venninnen min, Merete, er kjempeflink til å prioritere trening. Selv på dager da hun har masse å gjøre, klarer hun likevel å sette av tid til å trene. Skulle ønske jeg var like flink.

Jeg er fornøyd når ..

.. jeg er støl. Selv om det kan være vondt, så kan det også være en god følelse. Er jeg litt stiv og støl, så er det en god påminnelse om at jeg har vært flink til å trene.

SAFTIG APPELSIN: Favorittsnacksen er appelsin, nøtter og mørk sjokolade. © Foto: Colourbox

Beste treningsmotivasjon?

Det viktigste for meg er å gjøre unna treningen før jeg nærmer meg sofaen. Da er det også ekstra deilig å slenge seg ned under teppet.

Sunn snack:

Nøtter (veldig glad i pistasjenøtter), en saftig appelsin og mørk sjokolade.

I treningsbagen ..

.. har jeg joggesko, vannflaske, håndkle og leppepomade.

Har lyst til å prøve ..

.. boksing eller kickboksing. Har vært borti litt slag og spark på bokseaerobic, og det var kjempemoro!

Hva er det aller beste ved å trene?

Helt klart følelsen jeg får etterpå!

STØRSTE SPORTSØYEBLIKK: Anne Rimmen var sammen med broren til Alexander Dale Oen da svømmeren tok sølv under Bejing-OL. © Foto: Bo Norseng

Største sportsøyeblikk:

I min jobb er det mange store sportsøyeblikk hver uke. Men et av høydepunktene var under Beijing-OL, da Alexander Dale Oen svømte inn til sølv. Da sto jeg i OL-studio på Marienlyst sammen med storebroren hans. Det var gøy!

Slapper maks av når ..

.. det er mørkt og kaldt ute, og varmt og godt inne. Da er det utrolig deilig å slappe av på sofaen med en god bok eller en film på tv. Har jeg noe godt jeg kan putte i munnen i tillegg, så koser jeg meg maks!

Liker best å trene ..

.. tidlig på formiddagen. Da får jeg en deilig start på dagen. Jeg er ikke flink til å stå opp tidlig, men når jeg jobber kveldsvakter, er det perfekt å trene før jobb.

Les mer på:

Klikk Helse

Klikk Trening

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!