Gå til innhold

svigersøster på 15år


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

ho har hatt 2kjærester før denne og hun blir helt vill,hun skla gifte seg med de å alt det dere.

da det blir slutt sitter hun kunne hjemme å gråter,så kommer venninnene tilbake så dukker det opp en ny type(denne gangen bestekompis til min lille bror)

vet at han kommer fra ett hjem der mor giftet seg med en iraker for penger og leiligheten dems er full av irakere,noe hun nekter for.

den ene av de er dømt for voldtekt men hvis vi nevner dette klikker hun noe så enormt for det vet ikke vi noe om,mamman hans sier det ikke er sånn+++..

hvis vi nevner noe som gjelder han eller hans familie liker vi han ikke med engang hun går i en sånn forsvarsposisjon selv om vi ikke mener noe vondt med dett,er bare redd det skla skje noe med henne.

svigers begynner å bli veldig lei da han er hjemme hos henne så fort han er ferdig på skolen han har fått overnatte 2ganger da har han spist de ut av huset.

ellers må de jage han da han ikke drar hjem av seg selv.

hun kjøpte ett belte der det stod forbokstaven han og hjerte og hennes forbokstav ser på brudekjoler,mistet alle venninene sine,lurte på hva div ting kostet i vårt bryllup og hvor vi fikk tak i dette.

verken vi eller sviger orker dette mere,vi har trekt oss tilbake da vår sønn på nesten 1år blir livredd da hun skriker å slår etter oss for den minste tingen.

de har prøvd å ha noen dager i uken der hun ikke får lov til å møte han men da sitter hun i tlf hele dagen..

 

trenger noen råd til en jente på 15år med skikkelig temperamnag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

min sviger søster på 15år har hatt to kjærester til nå,er sammens med den 3 og hvert det i en 2mnd nå.

når hun har hatt kjæreste har hun snakket om å gifte seg,flytte sammen,hun ringer rundt å hører på hvor mye det koster å leie brudekjole,om hun må ha tilatelse fra foreldrene ol.

da hun blir sammens med en ny gutt,glemmer hun venninnene og snakker aldri med de,ikke på skolen en gang for da snakker hun med kjæresten i tlf.

venninnene hennes savner henne men det vil hun ikke høre på når de eller vi forteller henne at venner er viktig å ha.

moren til han som hun er sammens med nå er gift med en iraker og hun giftet seg pga pengene hun fikk (ca 100000 kr)hun spør vist hans mor om tingen som vi ber henne om å være forsiktig med og hun sier såkalrt at ingenting av det er sant.

grunnen til at vi fortalte henne dette med irakeren er at hun pleide å være alene i denne leiligheten mens kjæresten og hans mor gikk i butikken.

hun sa gang på gang at han aldri var der når hun var der,selv om vi så bilen stå i gården.

og da vi sa at han var urenslig ikke dusjet som vu hadde hørt av hennes kjæreste,så hyla hun til med at han dusja hver gang hun kom.

og han lar andre irakere som er asylsøkere bo der,en av disse er da dømt for voldtekt,vold ol.

politiet er der hele tiden (dette vet vi da min lille bror er hans beste kamerat og kjæresten hennes forteller dette selv da han tar avstand fra alt dette,vi bor også rett over veien der kjæresten bor.)kjæresten hennes "bor" så å si hos de hele dagen fra skolen er ferdig noen ganger "henter" han henne på skolen da hun er ferdig han spiser middag,kvelds og noen ganger i helgene kommer han til frokosten og dette blir jo litt mye for stakkars svigers men ingen orker å si imot henne mere.

vi prøverå fortelle henna at hun må være forsiktig men da blir hun sint å hyler å skriker at vi ikke liker kjæresten hennes,og vi er ikke glad i henne.

hun slår å dytter etter oss hvis vi tar opp dette temaet hennes kjøreste har prøvd å forklare henne dette selv men hun vil ikke høre.

vi har måtte slutte å dra ditt da hun skremmer sønnen vår med den skrikingen hun holder på med hver gang noen sier noe hun ikke liker,og vi vil jo gjerne være en familie alle sammen.vi skulle bare ønske vi kunne snakket normalt med henne uten hun skulle bli så utrolig sint på alle.

vi er jo bare glad i henne,hun er en kjempe jente under alt det dere sinne hun har.

 

håper dere forstår litt bedre nå da;) ikke lett å forklare hele saken på datan.

 

kanskje noen som har noen råd der ute??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...