Mette Karlsrud Stene-Johansen

Dette er Maison Mat & Vin

Livet er for kort til å spise kjedelig mat.

Maison Mat & Vin er et magasin for alle som trives rundt bordet.

Bli med og lag god mat til hverdag og fest, møt spennende matmennesker og få tips til hva som smaker godt i glasset.

 

BLI ABONNENT AV MAISON MAT & VIN HER

=

 

Kontaktinformasjon

Redaktør: Kriss Daatland

kriss.daatland@egmont.com

Redaksjonssjef: Tone Amundsen Nyvold

tone.amundsen.nyvold@egmont.com

Pavlova med ferske bær.

DE BESTE OPPSKRIFTENE: I Maison Mat & Vin står fristelsene i kø. Her med en frodig pavlovakake. © FOTO: Picture Point

AD: Gry Kjennerud

gry.kjennerud@egmont.com

E-post til redaksjonen: matogvin@egmont.com

Abonnementservice:

abo-maison@egmont.com

Tlf. 22 58 57 90

Følg MAT & VIN på Facebook

MAT & VIN på Instagram @MATOGVIN

MAISON MAT & VIN er en del av Egmont Publishing.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!