Anonym bruker Skrevet 24. september 2017 #1 Del Skrevet 24. september 2017 Eller er ikke det lov? Noen som vet? Tenkte jeg skulle prøve å lage friterte blomkålkaker til ei som kommer på besøk Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. september 2017 #2 Del Skrevet 24. september 2017 Frityrdeigen er vel full av karbohydrater? Anonymkode: f6910...32a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. september 2017 #3 Del Skrevet 24. september 2017 15 minutter siden, Anonym bruker skrev: Frityrdeigen er vel full av karbohydrater? Anonymkode: f6910...32a Skal ikke har frityrdeig Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. september 2017 #4 Del Skrevet 24. september 2017 Ehhh frityr er karbo. Det sier vel seg selv! Anonymkode: 383b8...080 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Banderas Skrevet 24. september 2017 #5 Del Skrevet 24. september 2017 22 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ehhh frityr er karbo. Det sier vel seg selv! Anonymkode: 383b8...080 Hvorfor? Her friteres det i hytt og pine, som i middelhavsland generelt, og det er kun olivenolje. Alltid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. september 2017 #6 Del Skrevet 24. september 2017 15 minutter siden, Fru Banderas skrev: Hvorfor? Her friteres det i hytt og pine, som i middelhavsland generelt, og det er kun olivenolje. Alltid. Tåler olivenolje så sterk varme? Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #7 Del Skrevet 25. september 2017 7 timer siden, Anonym bruker skrev: Tåler olivenolje så sterk varme? Anonymkode: ac64c...50c Om du velger rett olivenolje tåler den opp til 210 grader. Anonymkode: e7af5...855 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #8 Del Skrevet 25. september 2017 4 timer siden, Anonym bruker skrev: Om du velger rett olivenolje tåler den opp til 210 grader. Anonymkode: e7af5...855 Hva er rett olivenolje da? Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #9 Del Skrevet 25. september 2017 10 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva er rett olivenolje da? Anonymkode: ac64c...50c http://www.kk.no/helse/olivenolje-kan-brukes-til-steking-67772201 Jeg bruker bare olivenolje i matlagingen jeg, den smaker godt Anonymkode: 02f54...261 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #10 Del Skrevet 25. september 2017 11 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva er rett olivenolje da? Anonymkode: ac64c...50c Jomfru olivenolje. Eller på engelsk extra virgin Anonymkode: e7af5...855 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #11 Del Skrevet 25. september 2017 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Jomfru olivenolje. Eller på engelsk extra virgin Anonymkode: e7af5...855 Den tåler ikke høy steketemperatur. Hvis det ryker i panna er temperaturen for høy og det dannes skadelige stoffer. Anonymkode: d93e0...62e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #12 Del Skrevet 25. september 2017 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den tåler ikke høy steketemperatur. Hvis det ryker i panna er temperaturen for høy og det dannes skadelige stoffer. Anonymkode: d93e0...62e http://www.paleo.no/olivenolje-alt-du-trenger-vite/ Olivenolje har et høyt røykepunkt – punktet der degradering begynner å skje – på 210°C som er godt over normal temperatur for steking av mat. Til sammenlikning har smør, margarin, solsikkeolje, maisolje og soyaolje røykepunkt på rundt 160-170°C. Uansett hvilken matolje du benytter, bør ikke temperaturen være så høy at det ryker av oljen. Anonymkode: 02f54...261 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #13 Del Skrevet 25. september 2017 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den tåler ikke høy steketemperatur. Hvis det ryker i panna er temperaturen for høy og det dannes skadelige stoffer. Anonymkode: d93e0...62e Du skal fritere ved 190 grader så klarer du ikke passe på det bør du nok ikke gjøre det. Anonymkode: e7af5...855 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #14 Del Skrevet 25. september 2017 9 timer siden, Anonym bruker skrev: Du skal fritere ved 190 grader så klarer du ikke passe på det bør du nok ikke gjøre det. Anonymkode: e7af5...855 Hva mener du? Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #15 Del Skrevet 25. september 2017 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva mener du? Anonymkode: ac64c...50c Du får se hvem jeg svarte. Anonymkode: e7af5...855 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #16 Del Skrevet 25. september 2017 7 minutter siden, Anonym bruker skrev: Du får se hvem jeg svarte. Anonymkode: e7af5...855 Jeg så det, men jeg skjønner fremdeles ikke hva du mener Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #17 Del Skrevet 25. september 2017 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Jeg så det, men jeg skjønner fremdeles ikke hva du mener Anonymkode: ac64c...50c Hun skriver "Den tåler ikke høy steketemperatur. Hvis det ryker i panna er temperaturen for høy og det dannes skadelige stoffer." Oljen tåler opp til 210-220 grader og du skal fritere ved 190 grader. Om hun varmer uten noen kontroll til det ryker har hun gjort noe feil og burde kanskje ikke fritere. Anonymkode: e7af5...855 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #18 Del Skrevet 25. september 2017 Frityrolje er karbofritt, så så lenge det du friterer ikke inneholder karbohydrater kan du fint gjøre det Anonymkode: bd0e7...b97 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2017 #19 Del Skrevet 25. september 2017 13 minutter siden, Anonym bruker skrev: Frityrolje er karbofritt, så så lenge det du friterer ikke inneholder karbohydrater kan du fint gjøre det Anonymkode: bd0e7...b97 Tusen takk Anonymkode: ac64c...50c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå