Gå til innhold
Anonym bruker

Han vil ha barn, jeg vil ikke 😕

Anbefalte innlegg

Anonym bruker   5 312 271 innlegg
Anonym bruker

Jeg og min mann har vært sammen i 5 år, han har to barn fra før som bor ca 70-75% hos oss. Han er ekstremt klar for å få flere barn - jeg er (virkelig) ikke. Har vært åpen om dette siden vi møttes, men han har alltid trodd at det ville endre seg.

Nå er det sånn at ukene er kjempetravle hos oss fra før, og jeg vet at dersom det hadde kommet flere barn i hus, så hadde mesteparten av ansvaret falt på meg, og jeg mistenker at eventuelle fellesbarn hadde blitt mindre prioritert enn særkullsbarn, slik jeg ser at mange her inne opplever.

Han er en fantastisk god far og en kjempegod partner, og vi har det veldig bra sammen. Ingenting å si på det. Så hvorfor ikke bare ha det sånn som det er - når det funker så greit? 🤔 Barna er i ferd med å nærme seg tenårene, og det er så kjekt å se at de modnes 😊

Dette temaet kommer opp til stadighet for tiden, og han er oppriktig såret over at jeg ikke ønsker barn. Men jeg har jo som sagt vært åpen om det hele tiden.. En av hans svakheter er at han er naiv når det kommer til å forutse hvordan en situasjon blir, mens jeg er langt mer realitetsbevisst. Så han ser ikke hvor mye utfordringer det kan/vil medføre..

Hva gjør jeg? Noen som har vært i lignende situasjon?

Anonymkode: 5b56b...926

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×