Gå til innhold
Anonym bruker

Hvit saus til lasagne

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Jeg er helt håpløs på å lage hvit saus. Får det bare ikke til! Men samtidig har jeg lyst på lasagne med bechamelsaus.

Kan jeg bruke hvit saus på pose og evt ha litt ost i den sausen?

Har aldri smakt hvit saus på pose før så aner ikke om den er god?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker

Den på pose går fint an å bruke til lasagne ja.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
CaptainHindsight

Hva er det du ikke får til? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Puserjenta

Vi bruker Creme fraishe, ett egg og krydder som hvit saus :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
CaptainHindsight

Det går også an å varme opp fløte VARSOMT med masse revet ost i. Dette må ikke kokes, men varmes opp slik at osten smelter inn i fløten og blir tykk. Den blir ikke helt glatt og fin, men likevel god, syns jeg :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Det går også an å varme opp fløte VARSOMT med masse revet ost i. Dette må ikke kokes, men varmes opp slik at osten smelter inn i fløten og blir tykk. Den blir ikke helt glatt og fin, men likevel god, syns jeg :)

 

Den blir som tapetlim stort sett, og smaker høgg rett og slett!

Tusen takk for tips!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×