Gå til innhold

Hvor lenge skal man hode på hverandre?


♡ TH-87@hotmail.com♡

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sitter å lurer på det samme.. når er nok nok?? Vi har prøvd og prøvd.. hadde rett før påske ett skikkelig oppgjør, der vi diskuterte alt og noterte ned alt vi ble enig om. Vi brukte ei uke på diskusjonen.. så går det 3 dager, 3 DAGER, så er det påan igjen... I dag har det vært vanvittig stormfult, å jeg lurer bare på om alt vi diskuterte bare var bortkaste tid?? føler at det ikke er så mye mer å bygge på.. Så skjønner hva du mener å lurer virkelig på det samme..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette sitter jeg å lurer på nå...

Sambo sier han er drittlei og har gitt opp. Jeg føler at vi ikke har noe igjen av forholdet, men jeg prøver likevel å tviholde på det for lillegutt sin skyld. Også er det jo spørsmålet om hvordan vi skal klare oss alene..økonomisk og det å ikke ha noen å dele bekymringer og gleder med...

 

Jeg vet ærlig talt ikke hvor lenge man skal holde fast....??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig ofte sitter man å tviholder på ett forhold pga barna, men har barna det bestandig best når foreldrene bor i lag?? Tror ikke det, ikke når foreldrene ikke har mere å gi hverandre. Men når det er sagt så vil jeg anbefale alle i en slik situasjon om å kontakte en familierådgiver og evt sjekke ut ett samlivskurs. Litt dumt å forlate ett forhold vist det faktisk finnes muligheter for å redde det..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, ikke lett dette her... sitter her og kjemper vi å.. vi har det kjempe bra og så går det....1-2-3dager å samme igjen... vi elsker hverandre men greier ikke leve sammen! til deg som ikke tror du greier deg økonomisk det gjør du... det er ikke jeg redd for det jeg er redd for er å bli alene og ikke ha noen å dele ting med,,, osv.

har selv sønn på snart 11 mnd. dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff det er så mange tragiske forhold der ute. Jeg leser om forhold der parten eer utro og slår hverandre.. D atenker jeg at mine problemer er så små.. I neste øyeblikk tenker jeg på de gangene han har såret meg og har bare lyst til å si takk for seg.. Ikke så lett når man har verdens nydeligste sønn sammen. Og en kjempe flott leilighet som vi må flytte fra hvis det blir slutt.. Og man faktisk elsker hverandre. Jeg vil gjerne ha et forhold, men bare hvis mannen min er verdt tiden min og behandler meg bra.

Hender det dere tekner: Søren jeg valgte feil gitt, men men nå sitter jeg her, får gjøre det beste ut av det??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...