Gå til innhold

Se også disse forumene:
Kvinneguiden Doktor Online

September: NOEN SOM VET.....????


  • Logg inn for å svare
2 svar til dette emnet

#1

  • Gjest

Skrevet 03 april 2006 - 20:03

Når kan man tidligst få vite kjønnet på den lille? Er 15+1 nå, er det for tidlig? Skal på en rask UL i morgen (hadde så sterke magesmerter i går.) Legen lyttet og fant hjertet i dag, men ville jeg skulle dra på UL sånn for å være helt sikker. Skal bare innom en lite tur, men tror dere jeg kan se kjønnet da????

Forumtråden fortsetter under...

#2

  • Gjest

Skrevet 03 april 2006 - 20:21

Jeg var til ul da jeg var 13+6, og da da legen at han trodde det var en liten gutt. Men, han sa at det var litt usikkert pga at babyen er så liten, men det var sikrere enn å bli spådd=) Da vi ventet Lisa, var vi på ul da jeg var 15 uker på vei. Da kunne vi se at det var en liten jente... Så jeg har altså erfart to ganger at det er mulig å se kjønnet så tidlig. Lykke til i morgen=) Jeg skal forresten til ul selv imorgen. Vi får komme inn og oppdatere etterpå...

#3

  • Gjest

Skrevet 03 april 2006 - 20:34

Ååå.. KANSKJE jeg får vite kjønnet i mogen da. Skal på ordinær UL 2 mai, men kan jo hende gyn.tar seg tid til å se etter kjønnet :) Kaaanskje! Er jo lov å håpe.. Men aller mest håper jeg ALT står bra til med den lille!!!


Annonse

Denne siden er en del av Klikk.no/foreldre der du kan lese mer om graviditet, baby og barn. Følge graviditeten uke for uke eller les om babyens utvikling.