Gå til innhold

Baby Jogger City elite eller City select?


malthu

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Vi venter vår førstefødte på sensommeren og er i den forbindelsen midt inne i hva-skal-man-kjøpe-jungelen :)

 

Vi hadde egentlig falt på City elite. Men så kom vi til å tenke, dette blir nok ikke siste barnet. Og i den forbindelsen begynte vi å tenke på om kanskje det hadde vært lurt å investere i en litt mer fremtidsrettet vogn.

 

City select ser jo egentlig, for oss, ut som en vogn som treffer spot on der. Vi kan bruke den alene nå, og når neste kommer, kan vi bruke samme vognen til begge to, samtidig.

 

Grunnen til at vi tenker slik er at vi vet ikke hva som er "normalt". Hva gjøre andre i samme situasjon? Hvor mange vogner skal man liksom ende opp med? (økonomi). Og hvor lenge bruker de egentlig vognen (sportsdelen)?

 

Ellers er City elite perfekt for oss. Spesielt siden vi kjører Nissan Leaf og verdsetter hvor kompakt man får vognen.

 

 

Håper dere kan hjelpe oss litt.

 

Takk

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg kan ikke hjelpe med annet enn at jeg har selv City Elite, og er veeeeldig fornøyd med den! Og sportsedelen kan jo brukes lenge, type 3-4 år tror jeg. Den tålte ihvertfall mange kg i forhold til mange andre vogner. Selecten har jeg ikke noe erfaring med dessverre... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har litt erfaring etter tre barn. Og har selv skaffet City Eliten til siste.

Ja, det er dessverre vanskelig å finne en vogn som dekker alle situasjoner/ behov. Noen ganger er det snø og sludd og du trenger en solid firehjuling, en annen gang er du på sydentur. Men, noen klarer seg med en vogn og da er city eliten absolutt en veldig god kandidat. (Celect kjenner jeg ikke til, så uttaler meg ikke om denne).

 

Vi har brukt Simo til alle våre i nyfødtperioden. Den er fantastisk i våre øyne, baby ligger så lunt og godt og vugges i søvn. Dog litt stor om du skal ha den mye ut og inn i bil.

 

Har hatt en søskentrille en periode, Carina, helt fin.

 

Så har vi hatt en paraplytrille; maclaren, helt superfornøyde med den. Full liggestilling og god kalesje.

 

En trehjuling med god sportsdel, slik city elite har, er gull etterhvert.

 

Vi har solgt unna etterhvert som behovene har endret seg. Har kjøpt noe brukt, men sportsvogna/trehjulingen ny (brukes over lengst tid. Babybag-tiden går raskt over!)

 

Håper dette er til litt hjelp, det beste er vel å prøve i butikk, gå hjem og tenk nøye gjennom deres behov før dere tar valget. Lykke til

 

Anonymous poster hash: d3525...4cb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har city select og er kjempefornøyd. Har ikke brukt denne med bag, da vi kjøpte den nå i desember og da var knerten vår 8 mnd. Mitt krav var at jeg ville ha ei lett vogn som var enkel å ta med i bil og at jeg kunne ha sittedelen mot meg å. Og får vi en til, kan vi jo enkelt bygge på vognen. Den er jo rett og slett genial :)

Vi har ei Simo duo som vi har brukt siden han ble født, og er veldig fornøyd med den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er jo et valg man må føle på selv. Men tror ikke det er vanlig å kjøpe vogn etter når man skal ha nr.2 når man ikke har fått nr.1 enda engang ;)

 

Jeg hadde nok ventet med å tenke på det og heller kjøpt en vogn som passer livet akkurat nå med ett barn. Ikke noe stress å kjøpe en ekstravogn når man får nr.2, som regel vilman uansett ha behov for to vogner, til soving i bhg for den eldste for eksempel.

 

Select er ikke en vogn jeg anbefaler til noen, mye fordi jeg synes den er helt grusom å trille. Men dette er smak og behag, så prøv godt i butikk først :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...